Miért mondják azt hogy nem lehet fiatalon az ember tényleg szerelmes? Meg ismerkedési kérdéseim lennének!? (többi lent)
Hmm.. kezdjük ott, hogy szerintem szerelmes bárki lehet. Nincs korhoz kötve, ugyanúgy ahogy te is, én is, meg egy 30 éves nő is tud szerelmet érezni. Persze ez az én véleményem. Egyébként megkérdezhetem, hogy miből érzed, hogy szerelmes vagy?:)
Amúgy, ha tényleg szereted, nem éri meg úgy elszalasztani a lehetőséget, hogy nem teszel érte semmit. Beszélgetés közben próbálj neki egyértelmű jeleket adni, mert az már nagyon jó dolog, ha baráti viszony van köztetek!:))) És egyszer majd, ha úgy érzed oda illő a téma pl: Jajj, ez a film annyira jó... csak senki nem szeretné megnézni, ezért rád gondoltam, lenne kedved moziba jönni?
Szóval valami ilyesmire gondoltam..:)
DE ha esetleg nem sikerül bármi, akkor se keseredj, fiatal vagy, sok fiú lesz még! De nem tudhatod, hogy vele mi lesz!:)
Sok sikert, szurkolok!:)))
Szerintem az már nagyon jó, ha ezt érzed!:)) Örülök neki, hogy szerelmes vagy!:)))
De mivel azt írtad, hogy nem vagy benne biztos, hogy járnál vele, akkor szerintem még pihentesd ezt a dolgot. Persze ezt te érzed, nem szeretném megmondani mit csinálj, de akkor lépj, ha már biztos vagy benne, addig is lehettek barátok, beszélgethettek ugyanúgy, aztán ki tudja... lehet ő lép előbb ;) Egyébként az ha elmondja a titkait az nagyon szuper!:))) Mert azzal szerintem a bizalmon kívül azt is kifejezi, hogy kedvel téged!:)) Gondolj bele, te milyen fiúnak árulnád el a titkaidat? :))
Na puszii!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!