Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha odamenne hozzátok...

Lányok, ha odamenne hozzátok valaki hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel,reggel egy vonaton utaztok,látjátok egymást,majd a srác az aluljáróban odamegy hozzád ismerkedni.Hogyan reagálnátok le?

A csaj legyen 15 a srác 17. :)

2013. szept. 12. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Az attól függ, miért és hogyan viselkedik. Én magam barátságos és nyitott emberke vagyok, szóval szerintem elég lazán és haverkodnék.
2013. szept. 12. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Bármi lesz belőle,bárhogy néz ki,bármit akar,elsőre biztosan nagyon örülnék,hogy észrevettek. Ha kedves,tetszik is,akkor meg nyert ügye van nálam,szeretnék már látni olyan srácot,akinek nem kell udvarolnom,mert megteszi ő nekem.;) Mindenképp előnyben lenne a többihez képest,ha így teszi meg azt a bizonyos első lépést.:)17L
2013. szept. 12. 17:09
 3/3 A kérdező kommentje:
1x már beszéltünk ám pár percet,de semmit nem tudok róla csak,hogy hova jár,és hol lakik.Találkoztunk ma,de siettem,így nem tudtunk beszélni,rám mosolygott köszönt. :)
2013. szept. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!