Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti, hogy reagálnátok arra ha egy srác csak úgy odamenne hozzátok, és elkérné a számotok?
Ja csak az a gáz, hogy egyszer láttam és azt nem tom mikor futunk össze legközelebb :(
Köszi, hogy ilyen gyors voltál.
Kor?
Kort, nemet légyszi írjatok.
15/F, Max
Ez így esélytelen. Beszélgess vele legalább 5-10 percet és akkor. De akkor se így kérd, mert erőtlen, határozatlan.
pl: Nagyon jót beszélgettünk (itt előveszed a mobilodat és a kezébe adod). Tessék, írd be a számod.
Jó ha nem rohansz el azzal a lendülettel, mert azt gondolhatja a csaj, hogy nem is érdekled őt mint ember, hanem csak a száma kell, hogy meg tudd dugni.
Legyél határozott, ne akarj neki megfelelni, csak érezd magad jól és akkor rá is átragad ez az érzés.
S ez így működik.
18/F
Oké, köszi. Persze, gondoltam, hogy nem kéne igy odamenni hozzá. Csak kíváncsi voltam a véleményekre.
Még az is kiderülhet, hogy tök messze lakik.
Távkapcsolatba meg nem mennék bele. Egyszer jól megszívtam
egy Horvát csajjal :(
Hát ha helyes lenne a pasi akkor megadnám a számom, ha nem akkor lekoptatnám vmilyen szöveggel.
Ha az 1. variáns áll fenn akkor örülnék is neki, mert sztem aranyos. DE ha azt mondaná h "bejössz nekem", akkor már nem örülnék a dolognak. Esetleg vmi ilyesmi: Már régóta figyellek, és szeretnélek megismerni, nagyon aranyos és szimpatikus lánynak tűnsz. Elkérhetem a telefonszámodat?
Ez lenne a kis tanácsom neked:D
Nekem spec nem jönnek be ezek a uszos pasik, tőlem is többen kértek már telószámot buszon, de kb annyi ismeretség után, h hogy hívnak, hány éves vagy hol tanulsz. Utálom azokat akik ennyi és a külső után telszámot kérnek. én a családsegítő számát megtanultam fejből és ilyen helyzetekben azt szoktam megadni.
Prsze ha előtte dumáltok rendesen az teljesen más.
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!