Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti, hogy reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti, hogy reagálnátok arra ha egy srác csak úgy odamenne hozzátok, és elkérné a számotok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a buszon szemeztem egy csajjal. Nekem nagyon bejön, és sztem én is neki. Nem ismerem, még a nevét sem tudom. Ha legközelebb találkozom vele, csak úgy hajtsak rá? Ti mit szólnátok hozzá ha egy srác csak úgy odaálitana, hogy: Nem haragudj, de nekem nagyon bejössz, nem adnád meg a számod?
2009. szept. 14. 17:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
hát azért ez egy kicsit durva lenne, ezzel így ne állíts oda, mondjuk ha egyedül ül ülj oda mellé, dumáljatok, de egy lány se adná oda egy idegennek a teló számát:)
2009. szept. 14. 17:32
 2/16 A kérdező kommentje:

Ja csak az a gáz, hogy egyszer láttam és azt nem tom mikor futunk össze legközelebb :(

Köszi, hogy ilyen gyors voltál.

Kor?

2009. szept. 14. 17:39
 3/16 A kérdező kommentje:

Kort, nemet légyszi írjatok.

15/F, Max

2009. szept. 14. 17:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez így esélytelen. Beszélgess vele legalább 5-10 percet és akkor. De akkor se így kérd, mert erőtlen, határozatlan.

pl: Nagyon jót beszélgettünk (itt előveszed a mobilodat és a kezébe adod). Tessék, írd be a számod.

Jó ha nem rohansz el azzal a lendülettel, mert azt gondolhatja a csaj, hogy nem is érdekled őt mint ember, hanem csak a száma kell, hogy meg tudd dugni.

Legyél határozott, ne akarj neki megfelelni, csak érezd magad jól és akkor rá is átragad ez az érzés.

S ez így működik.

18/F

2009. szept. 14. 17:49
 5/16 A kérdező kommentje:

Oké, köszi. Persze, gondoltam, hogy nem kéne igy odamenni hozzá. Csak kíváncsi voltam a véleményekre.

Még az is kiderülhet, hogy tök messze lakik.

Távkapcsolatba meg nem mennék bele. Egyszer jól megszívtam

egy Horvát csajjal :(

2009. szept. 14. 17:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha helyes lenne a pasi akkor megadnám a számom, ha nem akkor lekoptatnám vmilyen szöveggel.

Ha az 1. variáns áll fenn akkor örülnék is neki, mert sztem aranyos. DE ha azt mondaná h "bejössz nekem", akkor már nem örülnék a dolognak. Esetleg vmi ilyesmi: Már régóta figyellek, és szeretnélek megismerni, nagyon aranyos és szimpatikus lánynak tűnsz. Elkérhetem a telefonszámodat?

Ez lenne a kis tanácsom neked:D

2009. szept. 14. 18:10
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Nah figyelj a mester most elárul neked egy titkot:D Ne a számát kérd el, hanem kérdezd meg tőle hogy fenntvan-e iwiw-en vagy myvipen, aztá kérdezz tőle olyat ami alapján ugye megtalálja a kereső. Ha tovább akarsz menni kérdezd meg tőle hogy van-e msn címe (ne úgy kérdezd hogy megadja-e hanem h van-e neki) aztán a kezébe adod az előre előkészített ceruzát és papírt ami a zsebedben van, ha odaírja, akkor mond neki hogy "ha már így belejöttél az írásba a teló számod is írd oda". Ha nincs msn címe akkor csak ennyit mondj "na egye fene, a telefon számod is elég lesz":D Rem tudtam segíteni
2009. szept. 14. 18:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem spec nem jönnek be ezek a uszos pasik, tőlem is többen kértek már telószámot buszon, de kb annyi ismeretség után, h hogy hívnak, hány éves vagy hol tanulsz. Utálom azokat akik ennyi és a külső után telszámot kérnek. én a családsegítő számát megtanultam fejből és ilyen helyzetekben azt szoktam megadni.

Prsze ha előtte dumáltok rendesen az teljesen más.

L18

2009. szept. 14. 18:20
 9/16 anonim ***** válasza:
előző vok bocsi lemaradt a buszos elejéről a b batű:)
2009. szept. 14. 18:20
 10/16 anonim ***** válasza:
CSaládsegítő lolol, odabasz:D
2009. szept. 14. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!