Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti, hogy reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti, hogy reagálnátok arra ha egy srác csak úgy odamenne hozzátok, és elkérné a számotok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a buszon szemeztem egy csajjal. Nekem nagyon bejön, és sztem én is neki. Nem ismerem, még a nevét sem tudom. Ha legközelebb találkozom vele, csak úgy hajtsak rá? Ti mit szólnátok hozzá ha egy srác csak úgy odaálitana, hogy: Nem haragudj, de nekem nagyon bejössz, nem adnád meg a számod?
2009. szept. 14. 17:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

húú ma énis egy pasival :)

most láttam először mert új osztálytársamat kísértem haza.

ő nagyon jóó pasi volt :)

ha odajött volna hogy kéri a számom én húú de örültem volna :)

nembaj, majd még kísérgetem bnőm, hátha látom ;)

2009. szept. 14. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha nekem is bejön a srác, akkor tuti megadnám neki a számom :)
2009. szept. 15. 15:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Tényleg az a legjobb ha legközelebb látod,akkor inkább dumáljatok ésutána cseréljetek számot.De ha más nincs akkor inkább add meg neki te a számod és ha érdekled akkor fel fog hívni.ez azért jobb,mert nem biztos h. szeretné h. zaklasd,de ha érdekled akkor úgy is fel fog hívni.Amerikába tudtommal ez a módi, mert a lány választ nem a fiú.Mert a lányok nehezebben koptatnak le másokat,mint 1 fiú.Írj egy cetlit h. hívj fel írd rá a számod és add neki oda.25/L
2010. ápr. 22. 18:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát ne rögtön a számát kérd el, hanem előtte ismerkedj egy picit. És mondjuk MSN-t kérd el először. Persze egy-két buszmegálló alat nem lehet megismerni teljesen, de ha azt mondod neki, hogy nagyon tetszik neked lülsőre

-hiszen ezért tetszett meg-, és jobban meg szeretnéd ismerni. Aztán kérdezd meg tőle, hogy meg-e adja valameky elérhetőségét. Ha bejössz neki(és nem foglalt:)), akkor úgyis megadja. Sok sikert!

Én tuti örülnék, ha így elém állna egy pasi, persze csak ha tisztességesek a szándékai. :)

18L

2010. ápr. 22. 18:18
 15/16 anonim válasza:

Szerintem ez is csaj függő!

Ha odajönne valaki hozzám (Pl: Bocsi elhagytam a számomat,megadnád a Tiéd) dumával,lehet,hogy megadnám neki!

Éppen milyen paszban van az ember,bár persze sosem lehet tudni,hogy van-e valakije stb...

2010. ápr. 22. 18:39
 16/16 anonim válasza:
21/Nő
2010. ápr. 22. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!