Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti, hogy reagálnátok arra ha egy srác csak úgy odamenne hozzátok, és elkérné a számotok?
húú ma énis egy pasival :)
most láttam először mert új osztálytársamat kísértem haza.
ő nagyon jóó pasi volt :)
ha odajött volna hogy kéri a számom én húú de örültem volna :)
nembaj, majd még kísérgetem bnőm, hátha látom ;)
Hát ne rögtön a számát kérd el, hanem előtte ismerkedj egy picit. És mondjuk MSN-t kérd el először. Persze egy-két buszmegálló alat nem lehet megismerni teljesen, de ha azt mondod neki, hogy nagyon tetszik neked lülsőre
-hiszen ezért tetszett meg-, és jobban meg szeretnéd ismerni. Aztán kérdezd meg tőle, hogy meg-e adja valameky elérhetőségét. Ha bejössz neki(és nem foglalt:)), akkor úgyis megadja. Sok sikert!
Én tuti örülnék, ha így elém állna egy pasi, persze csak ha tisztességesek a szándékai. :)
18L
Szerintem ez is csaj függő!
Ha odajönne valaki hozzám (Pl: Bocsi elhagytam a számomat,megadnád a Tiéd) dumával,lehet,hogy megadnám neki!
Éppen milyen paszban van az ember,bár persze sosem lehet tudni,hogy van-e valakije stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!