Miért több a szép nő, mint a jóképű férfi?
"Ez érdekes kérdés, ez a beltenyészet dolog már bennem is felmerült."
Ezek szerint biológiából és történelemből is megbukhattál.
55% felesleges jönni megint ezzel a válogatós dologgal.. A pasik is ugyanúgy válogatósak. Már máshol is írtam, hogy én női szemmel látok egy szép lányt, akkor egy fiúhaverom biztos rámondja, hogy az csúnya vagy átlag (pl mert éppen nagyobb a feneke, de az arcán nincs semmi kivetnivalója).
69%-os. amit leírtál az jön le, hogy egy megkeseredett, pasi vagy. A gondolkozásod korlátozott és általánosító. Légyszíves gondolj azért a kivételekre is!, mert így a te személyiségeddel 40 évesen se leszel álomférfi.
Tehát jó lenne ha nem a nők többségének a viselkedése miatt ítélnétek el a többi normális nőt, akinek a póthaj, műköröm meg egyéb ismeretlen fogalom.
Elég szép, hogy a kérdező odaírta, hogy nem sértésnek szánta a kérdést, erre meg egy csomóan úgy válaszolnak, mint akik vérig vannak sértve és rosszindulatúan próbálják visszabántani a kérdezőt. Tisztelet a kivételnek!
Az tény, hogy sok a csinos lány. Meg az is tény, hogy sok csinos lány választ férfiszemmel nézve nem kifejezetten jóképű pasit. Nos akkor vagy én nem látom női szemmel a pasikat (ami igen valószínű :D), vagy a picit is agyasabb csajoknak nem a reklámplakát-fotó-fej a lényeg (azért ezt is valószínűsítem .:D).
Innentől a kérdésre nem lehet igen-nem választ adni. :)
A férfiak gondoljanak a kivételekre,de az itt válaszolgató nők tulajdon képpen kollektíven rámondják a másik nemre h ronda.Oda írta h nem sértésnek szánta.Igen?Júj,akkor biztos nincsenek mögötte rejtett utalások.Te 1 p*csa vagy kérdező.De nem sértésből.
Például én nem sértődtem meg,mert akinek nem inge ne vegye magára,viszont az a szövegelés ami itt megy a nők részéről mindent el is árul a jellemükről.És igen általánosítottam.
#21 (Éppenséggel 5-ös voltam mindkettőből, de ez most nem ide tartozik)
Tudom hogy Magyarországra elég sokféle népet betelepítettek a történelem során, meg a környező szlávokkal is keveredtünk rendesen, szóval a genetikai sokszínűség elvileg garantált, így nem lehet szó beltenyészetről. Én csak azt , mondtam hogy gyanús. Valószínűleg inkább akkor Y kromoszómán véletlenszerűen felhalmozódott negatív tulajdonságok hatása.
25: egy szóval nem írta, hogy rondák a férfiak! :O
csak azt írta, hogy szerinte több a szép nő mint jóképű férfi. ez nem jelenti azt, hogy jóképű férfiak nem léteznek!! senki nem írt ilyet!
Jaj, de tudtam, hogy ez lesz! :D Megint jönnek ezek a hím soviniszta megkeseredett emberek, hogy a nők milyen gonoszak, meg csak a pénz, meg a külső, blablabla...
És igen, direkt írtam oda, hogy nem sértés, vagy rosszindulatból kérdezem ezt, mert megint jöttök a szokásos dumával, mint a kiskacsák, hápogni. De látom, felesleges volt. De még mindig nem 100%osan tartunk a témánál. De azért annak örülök, hogy pár embernek sikerült felfognia, mire voltam inkább kíváncsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!