Miért nem hiszem el, ha egy fiú azt mondja, hogy szép vagyok? Fiúk, ti olyan lányokra is szoktátok ezt mondani, akit nem is tartotok annak?
"Vagy szerintetek, ha nem így gondolnák, nem mondanák?"
Kivéve ezt.
Bocsi hogy ezt mondom, de te valószinüleg egy buta, önbizalom hiányos lány vagy.
A szépség relatív, tehát ugyan az a személy valakinek szép, de a másiknak átlagos vagy csúnya.
Amúgy azért szóltalak le az elején mert a magad féle csajokkal külsőleg nincs sok gond, inkább beképzelitek magatoknak, vagy a pici test hibát túlozzátok el.
Tökéletesnek akartok kinézni, de ha azok is volnátok, akkor is találnátok magatokon hibát -másnem, hogy görbe a lábujjatok.
Ráadásul a párotoktól is elvárjátok hogy tökpeletes legyen.
Sztem tökmindegy, h mit mond rólad valaki, látod a szeméből, h komolyan gondolja vagy sem, illetve utána a hozzád-állásából tudod, h komolyan tetszel neki, vagy sem.
Ha engem vki lejópasizna, annak nem örülnék annyira (persze örülnék egy ideig, de ha utána semmi kommunikáció nem lenne, akkor lehet, h elgondolkoznék, h ez mennyire volt őszinte), mintha éreztetné, h tök vonzó vagyok neki, s mondjuk egy jót elbeszélgetnénk.
Egyébként sztem az aranyos szó sokkal szebb egy lányra, mint a szép, bár lehet, h csak én érzem így.
15-ös:
Én el tudok képzelni olyan szitut, h a rondára is azt mondom, h szép. Ha szemtől-szembe ilyen szemét kérdés feltesz vki, h szép ez a xy lány, nem?
Hát erre, ha nem akarom megbántani a csajt, akkor hogy tudom kivágni magam? S nekem rémlik is ilyen szitu gyerekkoromból, vagy velem, vagy vkivel ezt tuti megcsinálta vki, ez a legszemetebb szívatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!