Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismertek olyan 45-50 körüli nőt, akire rá lehet mondani azt, hogy szép, és kívánatos?
Szerinted az 56 éves mégis melyik korosztálynak udvaroljon?
Leszel te is még ráfanyalodva, mert lehet, hogy most egy 35 évest még vonzónak találnak a fiatal csajok, de 40 után már nem te kellesz nekik. :-)
igen, én ismerek. Szerintem nagyon szép, őszintén szólva az anyukám is 51 éves, és ahhoz képest nem igazán látszik rajta, főleg ha összehasonlítom más 50-esekkel.
De a másik nő 45 éves, ő is kb anyám lehetne, illetve nem kb hanem lehetne. És jó alakja van, 30-nak simán elmenne. Szép az arca mind1. DEE
én pl nem így nézek rá, hogy húú jó dugható-e vagy sem. Pont azt akartam mondani, hogy szerintem pont hogy az érzések részben amik számítanak, jó persze ha elhagy magát, nem foglalkozik magával, elhiszem hogy csökkenhet a szexuális vonzereje, de nem ennek kéne a lényegnek lennie, hogy "óhhóó, na drágám, boldog 36. szülinapot, éééés, most megyek és beszerzek egy szeretőt vagy egy prostit, na pááá! jó bulizást!"
én pl tökre bírom ezt a nőt, tök jó vele beszélgetni meg minden, őszintén szólva, azon szoktam filozni hogy mutathatnám ki hogy szeretem, báár szerintem úgyis tudja, na és a lényeg hogy ez nem csupán a külsőségek miatt van sőt,. (de tény, számít a külső) Nem hiszem hogy problémát kéne jelenteni annak, hogy a nagybátyád és a felesége turbékolnak, ha találnak benne örömet hajrá, egyébként se csak tökéletes testtel lehet szexelni.,, szerintem nem kell hogy feltétlen hiba legyen, a nő ismerősömnek alapból a viselkedése bejön (persze lehet anyakomplexusom van és az felturbozza nekem :D), de feltétlen benned se, neked pont nem jön be oké,, lehet úgyis változni fogsz ja
szerintem ez inkább valami pszihológiai dolog lehet, hogy még nem élted ki magad, nem voltál elég fiatal csajjal, vagy ilyesmi
A 2es válaszolóval egyett értek!
40 körüli nôk is vannak nagyon csinosak és kívánatosak.
Te sem leszel mindíg 36 éves, ezt ne feledd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!