Csak udvariasság vagy több annál?
Ha egy fiút nemrég ismertem meg (1-2 hónap),és még csak párszor találkoztunk,de mindig voltak "udvarias" gesztusai,akkor hogy tudnám kideríteni,hogy ez szimpla udvariasság,vagy esetleg többet is akarna? Mert én többet akarok mint barátság. Olyanok voltak,hogy pl odaadta a pulcsiját mert fáztam; ajtónál előre enged; ha összefutunk valami ismerősével,haverjával akkor rögtön bemutat nekik, és mikor az én bnőimmel futottunk össze akkor is bemutatkozott nekik és érdeklődött felőlük,beszélgetett velük; meghívott egy italra amit a vízpart mellett üldögélve fogyasztottunk el; kedves velem,érdeklődik felőlem,a családom felől is. Emellett szokott csipkelődni is,aranyosan.:D Nem tűnik első látásra annak a kifejezetten udvarias típusnak... Na,szóval nem tudom,ez lehet csak szimplán udvariasság? És miért lehet,h csak ritkán néz a szemembe? Mikor beszélgetünk,akkor is inkább csak néz előre,nem a szemembe..
19/L
Én például minden csajjal így viselkedem tehát nem biztos hogy akar valamit..
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!