Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha nem találom az...

Mit tegyek, ha nem találom az igazi lányt? 23/F

Figyelt kérdés
Sok lánnyal elkezdek ismerkedni, sikerem is lenne, de valahogy elveszik az érdeklődés idő előtt. Sok dolog érdekelne egy lányban, de valahogy egyikben sincs meg egyszerre az a pár jó tulajdonság, amire nekem szükségem lenne. Megbántani viszont egy lányt sem akarok később és senkit sem szeretnék kihasználni. Mit csinálnak ilyenkor mások?

2013. szept. 11. 00:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem itt keresnék, egyszerűen csak zavar, hogy ez van...És szeretnék rá valamilyen módon megoldást találni, hogy mit tegyek v mit ne.
2013. szept. 11. 00:10
 12/24 anonim válasza:
mik azok a tulajdonsagok, amiket keresel egy lanyban? (es eddig nem talaltad)
2013. szept. 11. 00:12
 13/24 A kérdező kommentje:

-vonzó legyen külsőre (normál női átlagos testalkat, helyes arccal)

-lehessen vele viccelődni

-olyan magas legyen mint én, vagy csak kicsit alacsonyabb (178 cm körüli legyen)

-megbízható legyen

-ne kavarjon más pasikkal

-akarjon ő is ismerkedni

Ennyi lenne, de ilyet nem találok...

2013. szept. 11. 00:17
 14/24 anonim válasza:
pedig szerintem nem olyan lehetetlen ilyen tulajdonságokkal rendelkező lányt találni.... :) talán hogy ne kavarjon másokkal, azt nehéz kivédeni, főleg manapság, mikor naponta kapjuk a bókokat, ajánlatokat ismerősöktől fbon es szórakozóhelyeken egyaránt. De erre se figékony mindenki :)
2013. szept. 11. 00:22
 15/24 anonim válasza:
* fogékony
2013. szept. 11. 00:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Még csak 23 éves vagy, keresgéld még egy pár évig, majd meglesz! :)
2013. szept. 11. 00:39
 17/24 anonim ***** válasza:

Ugyanez vagyok mint te, csak lányban:D

Nekem egyik barátnőm mondta és igaza is van, hogy én egy konkrét személyt keresek csak még nem találtam meg eddig..

Szóval szerintem veled is hasonló lehet..van egy ideálod és őt keresed mindenkiben..előbb-utóbb meg is fogod találni, ne aggódj ezen :)

2013. szept. 11. 00:44
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát keresd a műt, és ne az igazit. Az igazit mindenki keresi, és sajnos van aki meg is találja...de ebbe most ne menjünk bele. Nem ez a nagy művészet, hanem a mű megtalálása. Mert van igazi vész, és van mű vész...
2013. szept. 11. 00:50
 19/24 anonim ***** válasza:

A tökéletességnek mi értelme van? Sokkal rosszabb lenne egy kapcsolat, ha a párod minden szempontból hibátlan és olyan mintha neked teremtették volna.

Megtanulod majd értékelni a hibákat és akkor meglesz az igazi.

2013. szept. 11. 00:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez így van. Ne a tökéleteset keresd, hanem, akihez vonzódsz testileg és lelkileg. Nagyon fáj, amikor azt hiszik, hogy tökéletes vagy, közben pedig egy nem létező valakibe szerelmes a párod. A kompromisszumnak meg nincs értelme.
2013. szept. 11. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!