Férfiak! Nálatok az nagy hátrány ha a leendő barátnőtök gazdag de "csak" kozmetikus a foglalkozása? (de még szeretne tanulni mást is)
Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 20:11
11/17 anonim válasza:
Hát én nem jönnék össze egy kozmetikussal. Ez van.
12/17 anonim válasza:
Pénzem nekem is van, az nem szempont. Ha vannak ambíciói, és intelligenciában is hozza a szintet, akkor nem gond, hogy "csak" kozmetikus.
13/17 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm az értelmes válaszokat!Utolsó előtti te meg lehet majd pont olyanba szeretsz bele akinek ez a foglalkozása...kíváncsi leszek majd akkor is így gondolkodsz-e :)
2013. szept. 10. 21:29
14/17 anonim válasza:
Nálam nem ez a mérce - attól, hogy kozmetikus még nem jelenti automatikusan, hogy buta.
15/17 anonim válasza:
Nem az... nekem még az sincs xD
16/17 anonim válasza:
Az nem érdekel mennyi pénze van, felőlem lehet szegény is, én se vagyok épp olajmágnás... :D
A foglalkozása szintén teljesen mindegy, amíg nem egy döglött moly értelmi szintjén áll.
17/17 anonim válasza:
Miért lenne szégyen? A kozmetikus szakma alapvetően nem arról szól, hogy gyantáztat, szemöldököt festet, arcpakolást ad, meg trécsel...a bőr kezeléséhez a leginkább hozzáértő emberek.Aki volt már kozmetikusnál és a bőrét kezelték (pattanások, bőrelváltozások)azok tudják, hogy ezt egy átlag ember nem tudja megcsinálni (odaáll a tükörhöz "oszt kinyomja" aztán marad a heg, vagy nem nyomta ki rendesen vagy csak rontott a helyzeten és jön az alapozó). Nem beszélve arról, hogy úgy képesek kitisztítani a bőrt, hogy étrendtől függetlenül jobban kezelhetővé válik a felület. Egyáltalán nem szégyen, nem tartom alja munkának. Én nagyon is örülnék neki, hogy sok oldalú. Hiszen te magad írtad, hogy később márt is akar tanulni, csak ez érdekli, ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!