Milyen problémákkal találkoznak a szép lányok ismerkedés során?
"-Van barátod? - Nincs. - EGY ILYEN SZÉP LÁNYNAK MIÉRT NINCS???" - Mintha a kinézetemnek bármi köze lenne ahhoz, hogy van-e pasim, vagy nincs. Csaj vagyok, meg személyiségemből adódóan akármikor felszedhetnék egy pasit. Azért nem teszem, mert nem akarok. Rohadt idegesítő, mikor ezt hallom.
Nem mehetek el szórakozni anélkül hogy legalább 2 kezet ne kelljen eltörnöm, amiért az engedélyem nélkül taperoltak.
10ből 7 alkalommal utcai zaklatás áldozata vagyok - de ezt arra fogom, hogy vaginám van, nem pedig arra, hogy elég csinos vagyok.
Sokan beképzelt libának tartanak, ami csak azért nem esik rosszul, mert valóban az vagyok.
Butának is tartanak, ami csak azért nem esik rosszul, mert nem érdekel, más mit gondol rólam - bár tény, hogy az eszemet ért sértések kicsit jobban tudnak zavarni, mint esetleg a külsőmet illető negatív megjegyzések (amiből mondjuk kevés van, mert valljuk be, anyámék ügyesen összeraktak).
Minden probléma ellenére engem az nyűgöz le a leginkább, hogy vadidegeneket mennyivel jobban érdekli, hogy hogy nézek ki, mint engem.
A 11. hozzászólónak nagyon igaza van. Bulizni is nehéz sokszor, mikor többen odajönnek, hogy nem megyek-e el velük inni valamit, mert azt hiszik ettől aztán majd szabad lesz az út...igen, valószínűleg azért, mert sok lánynál ez bejött már sajnos. Az nagyon gáz, ha egy lány ezért megy el valakivel. :/ Na meg ott van még az is mikor megyek az utcán és úgy érzem mintha lenéznének, kinéznének vagy esetleg irigyelnek csak azért mert úgy nézek ki ahogy. Sokkal kevesebbet néznek ki belőlem, mint amennyi valójában bennem van. Ez sokszor elszomorított régen, de mára már eljutottam odáig, hogy nem veszem fel, se a negatív megjegyzéseket, se a zaklatásokat amik érnek szinte naponta. Egyszerűen csak arról van szó, hogy az emberek szeretnek címkézni. Felcímkéznek a szemed színe, a ruhád márkája, a járásod alapján is. Ítélkeznek már abban a percben amint megpillantanak, de az előítéleteiknek semmi köze hozzád, csupán valahonnan(szülőföld,szülők,barátok) ezeket a szteretípiákat hozták magukkal. Ezért is, de nem csak emiatt, arra törekszem mikor emberek közé megyek, hogy mindig több legyek, mint amit kinéznek belőlem, mert ezzel pozitív meglepetést tudok okozni az embereknek és ezt vicces néha látni. :)
A másik oldala pedig az, ahogy a férfiak fiúk viszonyulnak hozzám. Sokféle sráccal találkoztam már, volt aki nagyon nyomult, viszont ezt a fajta közelesdést is meg kell tanulnia az embernek leszerelnie, ha csinos és szép. Viszont találkoztam olyan fiúval is, aki nagyon zavarban volt a társaságomban és feszengett, így nekem kellett valahogy oldanom a hangulatot. Ja és a párkapcsolatoknál még az is egy nehéz dolog, ha valakivel nem szeretnél komoly kapcsolatot. Bizony az ilyen férfiakat is hosszú folyamat amíg megtanulja az ember megfelelően visszautasítani, úgy, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat okozza a másik félnek is és magának is. Ezzel nekem is sokáig problémám volt, még a mai napig nehezen megy, pedig ehhez hozzá kell szoknom. Volt ezenkívül még egy olyan férfi is az életemben, akibe nagyon szerelmes voltam, de ő nem viszonozta, ez még ma is nagyon fájó pont az életemben. Hiába vagyok szép, csinos, okos ez mind nem egyenes út a boldogsághoz, nem egy boldog párkapcsolat feltétele! Nekünk is vannak nehézségeink és dolgok amikkel küzdünk, mégha kívülről nem is tűnik olyan bonyolultnak.
Huh ez hosszú lett, de remélem segítettem jobban megérteni a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!