Jó ingyenes társkereső/ismerkedő oldalak?
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 21:32
2/13 A kérdező kommentje:
köszi azt ismerem de csak 17 vagyok szóval nem "elit" :D
2013. szept. 9. 16:39
3/13 anonim válasza:
Én ugyan kicsit öreg vagyok de nekem ez az oldal bejött. Ingyenes is. Itt ismertem meg a férjemet.
www.randihely.hu
27/N
4/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ
én férjet azért még nem keresek csak szeretek minél több emberrel beszélgetni :)
2013. szept. 10. 16:32
5/13 anonim válasza:
én sem kifejezetten férjet kerestem:D egyszerűen csak jól sült el a kapcsolat:)
hidd el nem gondoltam, hogy 25 évesen megyek férjhez.
6/13 A kérdező kommentje:
:D
2013. szept. 10. 18:37
7/13 anonim válasza:
én a Badoo-t ajánlom. Az aktuálius párom ott ismertem meg, már lassan 2 éve együtt vagyunk :)
8/13 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. szept. 12. 21:22
9/13 Lightwarrior válasza:
Az elittars.hu-t nem ajánlanám. Nagyon sok negatív visszajelzés érkezett az oldallal kapcsolatban. Ha rákeresel, biztosan találsz erről híreket, bejegyzéseket.:-) Ráadásul úgy tudom, hogy fizetni kell érte, ha érdemben használni szeretnéd.
Sajnos jó, ingyenes társkereső oldalt nem tudok javasolni. (De biztos vannak egész jók.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!