Önfejűség, vagy én vagyok papucs?
Ha valakinek sokat segítetek, de nagyon, lelkileg, meg úgy mindenben, hogy magabiztosabb legyen, de amikor a célhoz ér, akkor egyszerűen tovább lép rajtad. Új helyen vagyunk (külföldön) és kevés az ismerős, de ha szórakozásról van szó, akkor egyszerűen megállíthatatlan...
Ez önfejűség, vagy csak én ragaszkodom nagyon hozzá?
Néha azt érzem, belém kapaszkodik, néha meg eltűnik...aztán hirtelen megint megjelenik...
Nem vagy papucs, de, ha valakin segítesz és fejlődik, akkor ez teljesen normális. Mert te maradsz a szinteden, ő meg fejlődik.
Ha segítesz nb1 be jutni valakinek, vagy nb1 be jutsz te is vagy felejtheted. :-)
Csak hagyni se tudom az a baj, mert most költöztem ki, ahogy ő is, a nyugati szomszédos országunk fővárosába, és még alig ismerek embereket. Neki könnyebb sokkal könnyebben ismerkedik, mint én. És amíg nem állok talpra lelkileg, addig muszáj, hogy "kapaszkodjak belé", de én egyre nehezebben viselem, hogy folyton kihasznál. Ha ma se segítek neki, akkor el se tudott volna menni meetingre.
De ha megismernék egy olyan magyar lányt, aki nem használ ki (vagy kölcsönösen használjuk ki egymást) lehet, hogy el tudnám felejteni.
Minden fiúnak kell egy lány, aki némi életet visz a másik életébe. Nekem pont ez hiányzik, bár ígérgetett nekem korábban sok mindent, mára mint az univerzumban a csillagok, annyira szét esett a terve/tervünk. Részben köszönhető a helyzet kialakulásának, és részben az ő megfontolatlanságának. Én mindig tartottam magamat hozzá, és a tervekhez.
Sose szerelemből csináltam. Nem tudnék vele együtt lenni félreértés ne essék, de mint barátként Magyarországon nagyon jól megvoltunk, ezen talán az a "mondás", hogy a világ legélhetőbb városa nála változtatott volna valamin?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!