Kinek mi a veleménye z emosokrol? Ismertek emos fiut, lanyt? Ha igen mi a velemenyetek rola?
Figyelt kérdés
Mit szeretek,illetve mit nem szeretek egy emosban.....
Ha esetlem 1-2 emos fiu-lany is valaszolna par kerdesemre jo volna:.
1.Emo(Imo) mit jelent?
2. Milyen ruhakat szeretek leginkabb hordani?
3.Miert fesulitek oldalra a hajatokat es tupirozatok?
Az is valaszolhata kerdesekre aki nem emos.. (1,2,3 kerdes)
2013. szept. 6. 22:37
1/15 A kérdező kommentje:
Bocsanat a helytelen irasert!
2013. szept. 6. 22:39
2/15 anonim válasza:
13-14 éves kamaszok akik nem találják a világban a helyüket ezért felvágják az ereiket, hogy így fejezzék ki azt nem jó az életük (legnagyobb problémájuk hogy iskolába kell járni, mert ez annyira szörnyű)
3/15 anonim válasza:
az emo stílus legfeljebb a lányoknak áll jól
4/15 anonim válasza:
én már mióta nem láttam ez az elmúlt évtizedbe volt divat :O
5/15 anonim válasza:
Ők mostmár tovább fejlődtek pávává :D
6/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! En szemely szerint nm ismerek emost! De imadom az oltozkodesuk ...es en is probalok ugy oltozni...
2013. szept. 6. 22:45
7/15 anonim válasza:
Elég gázak voltak a stílus fénykorában is, de mostanra aztán végképp! Rég lejárt gagyi sz*r!
Ha neked ez tetszik, akkor csináld... engem aztán nem zavar, ha gáz vagy! :)
8/15 anonim válasza:
Nem akkor volt divat, csak kihaltak a sok érvagdosásban :D
9/15 anonim válasza:
Az igazi emósok sötét ruhába öltözött szemüknél sminkelt, depressziós rockzenét játszó személyek.
Ezért terjedt el az érvágós cucc mert legtöbbször nem csak a zenéjük hanem ők maguk is depressziósak.
A többi meg csak divathuszár.
10/15 anonim válasza:
az emo az nem divat. az egy életérzés, az egy stílus az.. az minden. nem divat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!