Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Humor fejlesztés csajozáshoz?

Humor fejlesztés csajozáshoz?

Figyelt kérdés
Minden lány írja, hogy a humor nagyon sokat számít, ezzel lehet megfogni őket. Mégis, hogyan lehetne fejleszteni?
2013. szept. 6. 22:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

13-as én ezt ismerem!!!!Azthiszem ez a válasz rá :D.

A kocsidat odaadod a régi barátodnak aki beviszi a nénit a kórházba,te pedig kézenfogva elsétálsz álmaid nőjével :).Remélem jól emlékszem erre?! :D

2013. szept. 7. 00:45
 22/24 anonim ***** válasza:

hát igazából meg lehet a nőket fogni ösemberi külsővel és viselkedéssel is, de ahhoz olyan mennyiségü tesztoszteron kell, hogy már az orrodon folyik kifelé....

A humor már csak ilyen ujkori találmány.

Nekem mondjuk sose volt bajom az szürreális poénokkal, nekem mindig ment, de hát iq kell hozzá sajnos.

Nézzél family guyt, the officeot, ilyesmiket, azokon én sirva röhögök.

Van viszont aki szerint a how I met you mother a vicces, én viszont azon alszok be.

2013. szept. 25. 14:48
 23/24 anonim ***** válasza:

Akkor az odab**sz, meg akkor az üt...

Akkor hol itt a probléma? :)

(A baj, hogy azt hisszük a lányok a Jim Carreys és az iszonyat dúrva poénokra buknak. Nem, a lányok baromira nem bírják a férfi poénokat, büfögő, fingó stbstb. Viszont hogy legyen egy elképzelésed, nézzél meg néhány női-poén filmet. Ezek azok amiken a lányok végig röhögnek, te meg húzod a szádat, hogy ez miért lenne vicces? És ezeket picit sajátísd el. Lehet nem fog tetszeni, de ha csajozni akarsz akkor nem Jim Carreynek kell lenned)

2013. szept. 25. 14:55
 24/24 anonim ***** válasza:

na ne beszéld már be a hülyeséget szegény ipsének!

:D :D :D

először is a jim carrey elég jól néz ki, szóval neki poén nélkül is esne be muff elég gyakran.

A másik dolog meg az, hogy a nők épp olyan dolgokra buknak a pasikban, amit csak a pasik tudnak és a nők meg csak irigylik, hogy nekik azt nem lehet. Ilyen ugye a bunyó. Képesek végig nézni, ahogy bunyózik a csávóka (részben értük).

Nézik ahogy rommá dolgozza magát a csávó nehéz munkában (részben értük vagy nem értük)

etc.

Komolyan még ilyet mondani, hogy női humor filmeket nézzen, te jó ég! Régen nem voltak női humor filmek, mégis tudtak vonzódni a férfiakhoz a nők, és jobban is tisztelték egymást, mint most.

Meg ha már eleve a nőhöz szabod a viselkedésedet, hogy NEKI megfelelj és tetszelegj, akkor tuti hogy nem fogsz neki annyira kelleni, mintha független lennél és önmagad mércéje lennél!

2013. szept. 25. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!