Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ismerkednétek egy...

Lányok, ismerkednétek egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Kedves, humoros, normális, beszéd helyzetben félénk, megértő, önzetlen, segítőkész, "tiszta" (no cigi, alkohol stb. de még kávé se), okos (nem a lexikális tudásra gondoltam), de ügyesen hiteti el másokkal, hogy buta, és az alkalmas pillanatban kiderül, hogy nem. Aki optimista, de tud pesszimista is lenni és realista is. Remek hosszútávú memóriával rendelkezik, de nem tudja mit csinált tegnap vagy egy órája csak egy perc gondolkodás után.

De nem kigyúrt, sincs (sok) pénze, soványnak mondható, de azért nem full ronda, 173-174 cm magas, 51 kg (de nem látszik rajta, hogy ennyire sovány lenne), sz.barna haj, kék szem, rövid, általában zselézetlen haj, de néha egy kis zselét tesz rá és 17 éves (17,5 :D), amit a városi (pl. budapesti) emberek többsége 1-2 évvel kevesebbet mond, de a vidékiek általában eltalálják. Ez vagyok Én.

2013. szept. 6. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
hány éves vagy mert én ilyen vok kb csak annyi hogy kávézok és kissebb 164-5 cm és egy kicsit kigyúrtabb de 14 vagyok!!! :D :D
2013. szept. 6. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Szinte pontosan leírtad az ideálom. :D De ne tettesd azt, hogy buta vagy, nem éri meg.
2013. szept. 6. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs, de túl fiatal vagy hozzám, és egyben alacsony.
2013. szept. 6. 22:16
 4/6 A kérdező kommentje:

1. Írtam hogy, 17 vagyok. :D

2. Okay, megpróbálom nem tettetni hogy buta vagyok.

2. Okay. :D

Kösz a válaszokat.

2013. szept. 7. 10:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Upps, a sorrend az

1.

2.

3.

Nincs két 2. :D

2013. szept. 7. 10:51
 6/6 anonim ***** válasza:

A lányok nem ismerkednek ilyenekkel, én is itt vagyok egyedülállóan 28 évesen.

28F

2013. szept. 7. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!