Lányok, ismerkednétek egy ilyen fiúval?
Kedves, humoros, normális, beszéd helyzetben félénk, megértő, önzetlen, segítőkész, "tiszta" (no cigi, alkohol stb. de még kávé se), okos (nem a lexikális tudásra gondoltam), de ügyesen hiteti el másokkal, hogy buta, és az alkalmas pillanatban kiderül, hogy nem. Aki optimista, de tud pesszimista is lenni és realista is. Remek hosszútávú memóriával rendelkezik, de nem tudja mit csinált tegnap vagy egy órája csak egy perc gondolkodás után.
De nem kigyúrt, sincs (sok) pénze, soványnak mondható, de azért nem full ronda, 173-174 cm magas, 51 kg (de nem látszik rajta, hogy ennyire sovány lenne), sz.barna haj, kék szem, rövid, általában zselézetlen haj, de néha egy kis zselét tesz rá és 17 éves (17,5 :D), amit a városi (pl. budapesti) emberek többsége 1-2 évvel kevesebbet mond, de a vidékiek általában eltalálják. Ez vagyok Én.
1. Írtam hogy, 17 vagyok. :D
2. Okay, megpróbálom nem tettetni hogy buta vagyok.
2. Okay. :D
Kösz a válaszokat.
Upps, a sorrend az
1.
2.
3.
Nincs két 2. :D
A lányok nem ismerkednek ilyenekkel, én is itt vagyok egyedülállóan 28 évesen.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!