Az osztályból már csak nekem meg egy másik srácnak nem volt még kapcsolata soha. Mit csináljak, hogy legyen?
Figyelt kérdés
Meg persze olyanoknak akik egy kicsit máshogy képzelik el az életet, pl a tanulásba temetkeznek, életükbe nem jártak még társaságba, emellett még külsőre sem adnak annyit magukra.2013. szept. 6. 20:03
2/10 anonim válasza:
A kérdés a válasz. Ketten maradtatok a ringen kívül. Lets go!!!
4/10 A kérdező kommentje:
hát én aztán nem vagyok az a típus aki a tanulásba feledkezne :D egyébként meg ketten vagyunk srácok és sajnos mindketten a lányokat szeretjük... sajnos
2013. szept. 6. 20:07
5/10 anonim válasza:
Össze kell jönnöd a másik sráccal.
6/10 anonim válasza:
Francba első,én is ezt akartam :D
8/10 Nightmare Princess válasza:
kekszeljeteka raktárban vagy nem tudom
10/10 anonim válasza:
Tudom mit érzel, én is így érzek. Az osztályban csak 5 lány van, és azok közül csak nekem nincs pasim, meg nem is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!