Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyenek a fiúk?

Miért ilyenek a fiúk?

Figyelt kérdés
Az átlagnak csak a cicababák kellenek, akik csúnyán beszélnek, nagyszájúak, nem tanulnak, és mindenkivel járnak akivel lehet. Én ezeknek az ellentéte vagyok, csendes, visszafogott, rendes, és bár egy csomóan mondják, hogy a fiúknak az ilyen lányok jönnek be, én nem ezt tapasztaltam.

2013. szept. 6. 19:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%
Ha visszahúzódó vagy és nem tudják emiatt megismerni a személyiségedet, hogy akarod, hogy megszeressék a személyiségedet?
2013. szept. 6. 19:06
 2/17 anonim ***** válasza:
Igazad van, a legtöbb csak szájkaratés. Erre mondják, hogy bort iszik, vizet prédikál. Nekem amúgy bármifajta nő bejön, ha a kisugárzása megfog. Mondjuk a csúnya beszéd taszít, de az nem igazán érdekel, hogy tudja-e a magyar királyokat. :D
2013. szept. 6. 19:07
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem ezek azok a lányok akiket utálok !!! 16/f

De igen az ilyen lányok jönnek be mint te.

Hogy egy bölcs embert idézzek "a r*bancokat d*gni kell a rendeseket megfogni"

4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hallod ,annyira szeretem mikor általánosítanak...
 5/17 anonim ***** válasza:
Én konkrétan hányok ezektől a cicababáktól. És lehet, hogy sok lány van még rajtuk kívül, de én például kinézet terén roppant válogatós vagyok. Lehet mondani, hogy milyen tuskó vagyok, hogy nem a belső értékek számítanak nekem meg stb...de ez tény. Nálam számít a külső.
2013. szept. 6. 19:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem a normálisak jönnek be ( meg a többségnek is vagy kitudja már) Egyébként hány éves vagy ha szabad kérdezni?
2013. szept. 6. 19:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Amúgy írj privátot, sírd ki magad a vállamon, meghallgatlak. Már úgyis belejöttem a léleköntésbe a héten...
 8/17 anonim ***** válasza:

Lányok, nektek miért a pofátlanul jóképű, sportos, magas férfiúk jönnek be? Kellemes humorral, modoros viselkedéssel és férfias magabiztossággal? Miért nem tudtok betelni ezek ellentétével?

Buta kérdés. Általánosítás. Nő létemre agyfaszt kapok az ilyenektől, hagyjátok már abban. Mindenkinek más a zsigere, majd téged is megtalál a szőke herceg fehér lovon, csak bírd kivárni nyavalygás nélkül.

9/17 anonim ***** válasza:
Én személyszerint azokat a lányokat jobban kedvelem akik köze (a leírás alapján) te is tarrozol..
2013. szept. 6. 19:10
 10/17 A kérdező kommentje:
Beszélnék én, de mivel én nem ilyen vagyok, mint a társaságukban lévő lányok (mert általában nagy csoportban vagyunk), olyan mintha ott sem lennék, valamelyik csaj ahogy el kezdek beszélni, a szavamba vág. De ha csak a fiúkkal vagyok, akkor ki tudok nyílni, és beszélgetek velük, de ilyen ritkán van, mert ahova a fiúk mennek, a lányok utánuk. És ha sikerült is összebarátkoznom valakivel, akkor sem engem választanak, hanem a pár napja megismert nagyszájú csajt.
2013. szept. 6. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!