Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Annyira egyedül érzem magam,...

Annyira egyedül érzem magam, mit csináljak? Hol ismerkedhetnék normális gondolkodású pasikkal?

Figyelt kérdés
Lassan 20 vagyok, még sosem volt pasim, pedig már nagyon szeretnék. :/ Eddig gimiben nem sok lehetőségem volt, nem is nagyon jártam el. Jön az egyetem, voltam gólyatáborban, de semmi. Szaktársaim nagyrésze lány, alig van pasi, szerintem nagyon ott se tudok majd ismerkedni. Vannak barátaim, de mind máshol tanul, eléggé eltér az időbeosztásunk ezért nem nagyon járunk el együtt. Mégis mit csinálhatnék hogy végre legyen valakim? Nem vagyok ronda, dagadt vagy "defektes", kicsit visszahúzódó vagyok, de azért egy idő után megnyílok. Légyszi adjatok valami tanácsot.

2013. szept. 5. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, te tipikusan olyan lánynak tűnsz aki csak várja a csodát de még azt is megszabja hogyan jöjjön el. Ha neked nem jó neten ismerkedni akkor tanácsot miért jó kérni? Hiszen ugyanazok a fiúk adják akiket te már eleve kizárt csak mert juj, interneten nem ismerkedek.

Ezért van az, hogy nem tudok és nem is akarok tanácsot adni. Felőlem ez is mehet nyugodtan 0-ra.

2013. szept. 5. 22:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem muszáj hozzászólni a kérdésemhez, ha a neten kívül nem tudsz jobbat, azért azt had én döntsem már el hol nem szeretnék ismerkedni :) Mondom, nem csak úgy légből kapottan mondom hogy itt nem szeretnék, volt próbáltam nem egyszer, és nem sült el jól.
2013. szept. 5. 22:30
 13/18 anonim ***** válasza:
53%

Voltak csalódásaid? Te jó ég, ez kész világvége. Azt hiszed élőben nem lesznek csalódásaid? Ahogy téged elnézlek az lesz veled, hogy valami srác jön aki elszédít, lefekszik veled majd kidob te pedig itt fogsz sírni azért mekkora szemetek a pasik.

De, hogy tanácsot is adjak. Öltözködj kihívóbban, legyél közvetlenebb és te is keresd a fiúk társaságát.

2013. szept. 5. 22:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Mekkora egy barom vagy te :O -.- Inkább nem is mondok erre semmit, köszönöm az építő jellegű válaszokat...
2013. szept. 5. 22:39
 15/18 anonim ***** válasza:
buta kis csaj vagy... nem bírod elviselni a kritikát sem, pedig Jaguar Warriornak igaza van!
2013. szept. 5. 23:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Magyarországtól 1000 km-re élek, szóval velem sokra nem fogsz menni. Ha gondolod, egy rövidebb beszélgetés után viszont megpróbálhatok adni néhány tanácsot, hogy milyen helyeken lehet érdemes nézelődni.

Nyilván egy megrögzött Hip-Hopost nem fogok Rockmaratonra küldeni (ismerkedni amúgy senkit sem, az 90%-ban a lerészegedésről szól amúgy is :( ). Persze, ha ide leirsz magadról pár dolgot, az is megoldás :)

22F

2013. szept. 6. 00:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy elég sok ilyen nő van. Sír itt, hogy senki nem áll szóba vele, aztán meg ha valaki ismerkedni szeretne vele akkor ez se tetszik, neki az se tetszik neki. És csodálkoznak a nők, hogy a pasik egyre több férfi, nem merne nyitni feléjük. Na pont ezért megy el a legtöbb férfinek a kedve, vagy a bátorsága nyitni a nők felé.
2013. szept. 6. 01:24
 18/18 anonim válasza:
Én speciel normális vagyok..és szingli..!:) 35/F
2013. szept. 9. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!