Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, miért nem adtok...

Lányok, miért nem adtok lehetőséget párkapcsolatrá egy nem éppen szép külsejű pasinak és miért csak a "tökéletes" pasik vannak előnyben?

Figyelt kérdés
Őszinte és normális válaszokat kérek, trágár és mocskolódó beszólást kerüljétek!

2013. szept. 5. 21:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#9, ment a zöld pacsi :)

Köszönöm, hogy bevalottad őszintén, milyen lány vagy, tisztellek és becsüllek ezért :)

És köszönet az értelmes, hasznos válaszokat! ;)

Kezedet csókolom! :*

2013. szept. 5. 23:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A mostani páromat neten ismertem meg. Az első találkozás előtt 2-3 hónapig minden nap beszéltünk, volt olyan hogy hétvégén egész nap skypeon voltunk, akkor kezdtem úgy érezni hogy beleszerettem, aztán megláttam élőben, és dobtam egy hátast, annyira más volt mint képen, iszonyatosan nem tetszett. Semmilyen szempontból nem volt az esetem, de úgy döntöttem adok neki egy esélyt, mert a természetéért, az eszéért már teljesen oda voltam. Másfél éve vagyunk együtt, mostanra őt tartom az igazinak és már azt is szépnek látom benne, amit eleinte megközelítőleg sem.
2013. szept. 5. 23:52
 13/13 anonim válasza:

Szia én 22 éves lány vagyok,elég helyes.Szép arcom van,sportos testalkatom,műszakin tanulok (elég jól),sok nyelven beszélek,magas vagyok.

A pasim kicsit alacsonyabb nálam,kopasz,kigyúrt,tetovált,nem tanult fősulin sem.Adtam esélyt,mert jófej volt,odaadó,kedves - és nem bántam meg :)

Bár mindig is egy magas,gazdag szőke hercegre vártam.

2013. szept. 6. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!