Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ahany fiut latok annyit...

Ahany fiut latok annyit szeretek? Miert?

Figyelt kérdés
Szoval van egy 2 eves parkapcsolatom,de ha ram irnak akkor elbeszelgettek veluk,es egy ido utan erzem azt hogy szerelmes vagyok belejuk? 17L

2013. szept. 5. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Több ilyen lány kéne.:)

19/f

2013. szept. 5. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet túl korán elkötelezted magad, és váltanod kéne a párodat. Ilyen korban még nem gáz.
2013. szept. 5. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Leszoktassalak erről? Beszélgetsz velem pár napot és sírva rohansz a párodhoz! :)
2013. szept. 5. 18:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolso!! Nem sikerulne :D
2013. szept. 5. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert a gonosz hegyi boszorka megátkozott téged mert nem öreganyámnak szólítottad őt.
2013. szept. 5. 19:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a felvilagositast kedves utolso :))
2013. szept. 5. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó neked:DÉn meg nagyon válogatós vagyok:D(lehet azért mert megtehetem;D)
2013. szept. 5. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:

én nem szeretek bele, csak mondjuk a gimiben ha szembe jön velem egy fiú percekig tudok rajta ábrándozni, amíg szembe nem jön velem egy másik helyes... a barátommal már egy éve szakítottunk, 1 évig voltunk előtte együtt, és azóta nem volt senkim, még ilyen flörtölések sem... kicsit magányos vagyok már, talán ezért van ilyen, kéne valaki...

De ez rád illik, mert neked van barátod... lehet, hogy őt nem szereted igazán?

2013. szept. 5. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!