Mit tehetnék? Végig fogom nézni, ahogy az orrom előtt jönnek össze?
Figyelt kérdés
Van egy srác az új sulimban, aki nagyon bejön. De sajnos neki egy ribi csaj jön be, és mindig dumálnak facebookon. Odamentem a sráchoz beszélni (nem hiszek a facebook ismerkedésben), és próbáltam témákat feldobni. De mindenre csak tőmondatokban válaszolt, és egy idő után ráhagytam. Jó, nyilván nem a világ megváltásáról akartam vele beszélni, de azért idegelt, hogy igen, igen, nem, meg a többi egyszavas. Aztán hozzászólt a ribi csaj, erre mindjárt tudott rendesen beszélni, meg együtt mentek ki szünetre. PEsrze a csaj is produkálja magát, kinyitom a melletted levő ablakot, nem sikerül segíts már, ja, nem nyomtam le a kallantyút- ürüggyel... Közben a fiúk alaposan felmérték a terepet. Igen, nyilván ő kell neki, de nem akarom végignézni, ahogy előttem jön össze vele. Elég félénk lány vagyok, de annyira szeretnék vele összejönni. Nem akartam az első napokban lerohanni, csak dumálni egy kicsit, és tőlem az is nagy szám, hogy mertem odamenni közéjük és témát feldobni. Még nem ismeri igazán, megtetszhetek neki vagy nem? Ennyire ronda vagyok?2013. szept. 5. 16:36
1/12 anonim válasza:
Pontosan ! végig fogod nézni, mert hiába a tanács nem fogsz merni lépni.
2/12 anonim válasza:
nem sokat tehetsz de ha tényleg ribiféle a csaj akkor szét is mennek.. ha jól helyezkedsz akkor az orrod előtt
3/12 anonim válasza:
valszeg rossz az előitélete, mert visszahúzódó vagy. küldj képet priviben és megmondom h ronda vagy-e
4/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék képet küldeni. De úgy még is, mit próbáljak meg? Ha mindig körülötte vagyok az nyomulós, nem? Akkor ellőhetem magam nála
2013. szept. 5. 16:42
5/12 anonim válasza:
Ha ők kellenek egymásnak, ne állj közéjük! Találsz mást, akinek te is kellesz, meg ő is neked.
6/12 anonim válasza:
5.vok, és írtad, h ien ribis.a csaj; neki olyanok jönnek be, lehet, h nála labdába se rúghatsz--annál a pasinál.
7/12 A kérdező kommentje:
senkinek nem fogok kelleni, igaz? :(
2013. szept. 5. 16:57
8/12 anonim válasza:
Ezt honnan veszed??:O Az, akinek most/pillanat más tetszik, az EGY ember!! Mindenkinek van egy párja!! (Létezik, csak meg kell őt találni)
9/12 A kérdező kommentje:
de aki régen jött be, annak se kellettem (igaz, idősebb volt)
2013. szept. 5. 17:32
10/12 anonim válasza:
Figyelj! Hogyha azon stresszelsz, hogy nem lesz senkid, akkor tényleg nem is lesz! Hogyha mosolyogsz, akkor úgy kivirulsz, és egy olyan "kivirult" ember az szép. A mosoly szépít. Ne stresszelj ezen, ne akarj görcsösen kapcsolatot, majd amikor nem számítasz rá, talán érkezik valaki:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!