Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza akarom kapni a barátom, úgy ahogy rég, mit tehetnék?!
Figyelt kérdés
Tagnap a barátom szakítani akart velem. Azt mondta már nem érzi azt amit régen. Kikönyörögtem még egy esélyt. Délután már azt mondta szeret. Este pedig, hogy nem tudja mit hoz a jövő. Most ezt mire véljem? Ő 17éves. Nagyon szeretem. Szeretném felkelteni benne az irántam érzett szerelmet. Tudom, hogy van rá esély, de hogyan. Arra is gondoltam már, hogy egy jó ideig nem bújok vele ágyba. Mivel szinte minden nap együtt szoktunk lenni. Húzom egy kicsit az agyát, és nem hisztizek mindenen. Kérlek adjatok tanácsot, hogyan tudnám újra elcsábítani.
(de légyszi ne azt írjátok, hogy ennek a kapcsolatnak már úgyis befellegzett... mert még akarok egy utolsó esélyt)
2009. máj. 22. 14:18
1/3 anonim válasza:
azzal hogy nem bujsz vele agyba nem sok haszna lesz, inkabb negativan fogja erinteni. az meg hogy nem hisztizel az meg egy jo megoldas, de a legegyszerubb ha elbeszelgetsz vele hogy mi nem tetszik benned neki, es elgondolkozol rajta hogy tenyleg ugy van-e, es amennyiben igen akkor azokon valtoztatni.
2/3 anonim válasza:
Elég érdekes kapcsolat lehet,ha a barátod délelőtt még azt mondja legyen vége, du. meg már,hogy szeret.Ha igazán szerelmes lenne,biztos nem mondaná,hogy szakítsatok.Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mi nem jó neki, vagy mivel van baja és próbálj azokon változtatni.Amúgy mennyi ideje vagytok együtt?Ja és ha a barátod 17 éves,akkor te mennyi vagy?Ha esetleg te vagy neki az első akkor lehet ,hogy szabadságvágya van,és azért akar lelépni.
3/3 anonim válasza:
Az én volt párommal is hasonló volt a helyzet. Sőt ugyanez. Mondta, hogy már nem "lángol" a szerelme. Én is kikönyörögtem egy esélyt, hogy megváltozok stb. Egy ideig működött is, csak az nem ÉN voltam. Megpróbáltam eljátszani egy olyan vkit, aki neki megfelel. És hidd el, ha egyszer ki mondta, hogy már nem úgy szeret.....akkor tényleg nem! Fiatal vagy még, majd lesz más. Ne ess az én hibámba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!