Lányok, tényleg így működtök? (videó)
2013. szept. 5. 01:56
11/21 The Lizah Reloading válasza:
Poén lenne, ha a srác végül benyögné, hogy herpesze van és aidses
13/21 anonim válasza:
Az ilyen csokvampirok ellen is a fokhagyma ved :)))
14/21 anonim válasza:
Amugy ez a resz elott volt egy olyan epizod, ahol azt mutattak be, hogy a videoban szereplo lanyok a felvetel elott eppen oralisan kielegitettek a baratjukat :)
15/21 anonim válasza:
Ha elég jól néz ki a pasi, akkor így működnek. Még ha van barátjuk, akkor is.
16/21 anonim válasza:
hát ezen jót mulattam :)))
Ez a szitu fordítva is így sülne el nem gondolod, és akkor lehetne ez a kérdés: Fiúk, tényleg így működtök?
Képzeld csak el egy általad jónak tartott csajjal ;)
17/21 anonim válasza:
Na jó, de mi legalább nem is tagadjuk, h így működünk :)
18/21 anonim válasza:
Egyre inkább terjednek ezek a spontán dolgok menj el egy diszkóba.
19/21 anonim válasza:
Ez rohadt nevetséges, már ne is haragudj. A két kérdés, amit feltesz, hogy van-e pasijuk, és szerintük helyes-e. Aztán meg, miért is ne csókolhatná meg? Öhm... mert mondjuk nem akarja? Egy normális pasinak ez a válasz elég.Szánalmas, hogy komolyabb indoknak számít a "van pasim", mint a "bocs, de nem érdekelsz". Ez a fazon meg se várja a választ, lekapja a nőt, ami azért simán utcai zaklatásnak minősül.
20/21 anonim válasza:
ez akkora hazugság.. szerintem tiszta megrendezett.
amikor egy kicsit túlittam magam egy buliban és ilyet kérdezett tőlem egy pasi, kiröhögtem és elküldtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!