Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, tényleg így működtök?...

Lányok, tényleg így működtök? (videó)

2013. szept. 5. 01:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Igen, ha magas jóképű, kisportolt testű, vonzó férfias arcú, magabiztos, jó kiállású vagy a lánynak pedig lazák az erkölcsei. De azt hiszem, ha ilyen lennél akkor magad is tudnád a kérdésedre a választ és nem ilyen videókat néznél.
2013. szept. 5. 01:58
 2/21 A kérdező kommentje:
Véletlenül találtam rá és nem ez a korosztály vagyok.
2013. szept. 5. 02:02
 3/21 anonim ***** válasza:
48%

[link]

Ha ő menne oda nem hiszem, hogy ugyanez lenne a helyzet. Szóval így is tudnak működni meg nem is, a lányok már csak ilyen kiszámíthatóak.

2013. szept. 5. 02:12
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

azért az igazsághoz hozzátartozik,hogy a pua-k a kudarcaikkal nem hencegnek ilyen videókban.

szóval legalább ennyi maflást,vagy visszautasítást is kaphatott,de pont ez a lényeg valamilyen szinten.

hiába koptat le ha 20,ha 6-10 meg összejön.

a gyerek meg elég jól használta a magabiztos nyitást a lenyugtató kezdő kérdéseket utána a meglepetést és az azt követő sokkot kihasználta.

2013. szept. 5. 02:13
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
A ribiknél lehet hogy így működik...
2013. szept. 5. 02:30
 6/21 DreamWeaver ***** válasza:
36%
Összejöhet... :), a csávó részéről 90%-ban a magabiztos nyitáson múlik, 10% a megjelenés. És aki ebben már rutinos, az messziről kiszúrja azokat a nőket, akikkel sikere lehet. A videóban a tag 100as volt. De ehhez nem kell sem attraktívnak lenni, mint a videóban szereplő fickó és persze nem érdemes olyan tirpáknak sem lenni, mint a #3as komment linkjében. ;)
2013. szept. 5. 02:38
 7/21 anonim ***** válasza:
50%
Nem nem így működök ez amúgy is tiszta kamu szeritem de mind1 :$
2013. szept. 5. 02:45
 8/21 anonim ***** válasza:
85%
Hát tényleg nem tudod mennyi kudarcban lehetett része. Lehet, hogy 10/5 vagy akármilyen más. Szóval nem valószínű szerintem.
2013. szept. 5. 03:00
 9/21 anonim ***** válasza:
81%

Az haggyán, hogy mennyi kudarca volt de szerintem rendezett az egész pláne amikr még a szöveget is elk***a XDD

Nem kell ám minden p**sséget megkajálni amit elakarnak adni......

2013. szept. 5. 03:03
 10/21 DreamWeaver ***** válasza:
75%
A csavar a dologban éppen a váratlanság hatása. :) Miután a csávó felteszi a kérdést, hogy "Lenne kifogásod az ellen, hogy megcsókolj engem?" (kb, szabad fordításban), nem várja meg, amíg a nő elkezd rajta agyalni, hogy "Mi van? :D:D", vagy hogy "Biztosan csak hülyül, nem gondolta komolyan. :)", hanem gyorsan lekapja. Határozott fellépés és nyitás, gyors reakcióidő és megnyerő külső = a videóban látottak. Akik hevesen ágáltok ennek a realitásalapja ellen, teljesen normális és természetes módon teszitek. Nektek van időtök agyalni rajta. A videóban szereplő nőknek nem volt idejük. :) Egyébként lehet látni a különbségeket a nők között a videóban. Az elsőnek bejött a csávó és amúgy is bevállalós. Az utolsónál viszont az arcára írt kellemes érzéssel párosult döbbenet sokat mutat. :) A kérdező kérdése viszont megválaszolhatatlan, mert egyrészt nem lehet a lányokat ilyen szinten általánosítani. Másrészt senki sem tudhatja azt, hogy hasonló gyors és éles helyzetben hogyan reagált volna. :)
2013. szept. 5. 03:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!