Tényleg ilyen menő dolog SWAG-nak lenni?
De a swag jelentésébe benne van hogy b*zi nem?
Vagyis nem akarok az lenni :D
12-es: az nem stílus, hogy szánalmasan öltözködnek. Ez még nem is lenne baj, mindenkinek más az ízlése, de az ilyen swag csávók beképzeltek, parasztok, egoisták, lelki nyomorék szar alakok akik másokat lenéznek, és ezt tudják is magukról, és ezzel a swag állarccal próbálják ezt kompenzálni, és full menőnek hiszik magukat, a lányok 90%-a is őket.
5-ös voltam
Eltelt pár év, és már annyi ilyen stílus irányzat van, hogy belegabalyodok...mikor én voltam olyan fiatal, még az emo se volt sehol, most meg már van páva, meg swag, meg mittudoménmi :D
Én csak azt látom, hogy a fiatal srácok rágyújtanak, hogy keményebbeknek tűnjenek, meg úgy beszélnek egymással, hogy legszívesebben beleparkolnék a szájukba egy busszal. A lányok, meg mint a droidok, ugyanúgy öltöznek, ugyanúgy hordják a hajukat, de még a kistáskájukat. ( ezt pont tegnap figyeltem meg, mikor mentem fel Debrecenbe). Hát nem irigylem a mai srácokat, akik a normálisába tartoznak... Sajnálom érdemi választ nem tudok, adni, de ez akkor is cinkes szerintem.
Persze hozzátenném a fentiekhez, hogy tisztelet a kivételeknek, mert azok mindig vannak.
A vékony, szőrtelen srácokat szeretem. Nem tehetek róla, az izmok nem tetszenek, a hájtól undorodom. A szőr nem kizáró ok, de te sem örülnél, ha a barátnődnek akkora hónaljkutyája lenne, hogy már fonni lehetne. Az általad linkelt pasik nem jönnek be, béna az öltözködésük, de pl. ők igen: [link]
Már azelőtt ez a stílus tetszett, hogy divat lett volna, hülyének is néztek érte mindig. De nem értem, mit kell ezen háborogni, végtére is a fiúknak is a 40kilós, mindenhol borotvált csajok jönnek be. 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!