Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg ilyen menő dolog...

Tényleg ilyen menő dolog SWAG-nak lenni?

Figyelt kérdés
tényleg ez kell a lányoknak? tényleg az ilyen fiúk tetszenek a lányoknak? ezek a mindenhol borotvált hormonzavaros 40 kilós kölykök?!

2013. szept. 4. 19:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
# 9/10 Respect :)
2013. szept. 4. 20:07
 12/23 anonim válasza:
16%
Hormonzavarosnak hívod őket, mert van stílusuk, ami bejön a lányoknak?:D hát gratulálok... az intelligencia sugárzik:D:D
2013. szept. 4. 20:23
 13/23 anonim ***** válasza:

De a swag jelentésébe benne van hogy b*zi nem?

Vagyis nem akarok az lenni :D

2013. szept. 4. 20:33
 14/23 anonim ***** válasza:

12-es: az nem stílus, hogy szánalmasan öltözködnek. Ez még nem is lenne baj, mindenkinek más az ízlése, de az ilyen swag csávók beképzeltek, parasztok, egoisták, lelki nyomorék szar alakok akik másokat lenéznek, és ezt tudják is magukról, és ezzel a swag állarccal próbálják ezt kompenzálni, és full menőnek hiszik magukat, a lányok 90%-a is őket.

5-ös voltam

2013. szept. 4. 20:50
 15/23 anonim ***** válasza:

Eltelt pár év, és már annyi ilyen stílus irányzat van, hogy belegabalyodok...mikor én voltam olyan fiatal, még az emo se volt sehol, most meg már van páva, meg swag, meg mittudoménmi :D

Én csak azt látom, hogy a fiatal srácok rágyújtanak, hogy keményebbeknek tűnjenek, meg úgy beszélnek egymással, hogy legszívesebben beleparkolnék a szájukba egy busszal. A lányok, meg mint a droidok, ugyanúgy öltöznek, ugyanúgy hordják a hajukat, de még a kistáskájukat. ( ezt pont tegnap figyeltem meg, mikor mentem fel Debrecenbe). Hát nem irigylem a mai srácokat, akik a normálisába tartoznak... Sajnálom érdemi választ nem tudok, adni, de ez akkor is cinkes szerintem.

Persze hozzátenném a fentiekhez, hogy tisztelet a kivételeknek, mert azok mindig vannak.

2013. szept. 4. 20:52
 16/23 A kérdező kommentje:
# 12/15 hozzád nincs több kérdésem a "válaszod" mindent elárult :)
2013. szept. 4. 21:11
 17/23 anonim ***** válasza:

A vékony, szőrtelen srácokat szeretem. Nem tehetek róla, az izmok nem tetszenek, a hájtól undorodom. A szőr nem kizáró ok, de te sem örülnél, ha a barátnődnek akkora hónaljkutyája lenne, hogy már fonni lehetne. Az általad linkelt pasik nem jönnek be, béna az öltözködésük, de pl. ők igen: [link]

[link]

Már azelőtt ez a stílus tetszett, hogy divat lett volna, hülyének is néztek érte mindig. De nem értem, mit kell ezen háborogni, végtére is a fiúknak is a 40kilós, mindenhol borotvált csajok jönnek be. 17l

2013. szept. 4. 21:12
 18/23 A kérdező kommentje:
# 12/15 egyébként az nagyon jó stílus hogy 100 kölyökből 95 ugyanúgy néz ki ugyanolyan rajtuk a felső sapka cipő minden
2013. szept. 4. 21:15
 19/23 A kérdező kommentje:
# 17/18 na a másik a fél méteres füllel rendelkező agyontetováltak na mindegy,ezt hagyjuk de a fiú elvileg szőrös én is borotválom magam de a lábamat eszem ágában se lenne borotválni
2013. szept. 4. 21:18
 20/23 anonim ***** válasza:
IGEN,rengeteg ismerősömnek az ilyenek tetszenek.Nekem viszont egyáltalán nem jön be...Azt sajnálom,hogy aki eddig normális volt mostanában az is elkezdett így öltözködni /a baráti társaságomban egyre többen/. Ez a divat,biztosan többnek érzik így magukat. 17/L
2013. szept. 4. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!