Most Szerelmes belém vagy csak szórakozik?
Van egy nálam 2 évvel idősebb lány, néha-néha össze futunk bulikban és olyan érthetetlen dolgokat művel hogy nem tudom hogy szerelmes e belém vagy csak szórakozik, nem túlzottan ismerjük egymást, de már gyerek korunkban is találkoztunk egy párszor. Szóval amiket művel pl. a fejét a vállamra dönti, a kezemhez nyomja a fenekét, combjait, vagy például hosszan átölel (ezt én is viszonoztam), de viszont más pasikkal is kever a buliban.. de velük nem csinál ilyeneket hogy a vállukra dönti a fejét max. csak ölelkezik velük hogy a karját a nyakába rakja a másik pasiknak. Azt tudom róla hogy nyár előtt még szakított az előző barátjával a csávó hibájából de most nem tudom hogy mit akar, jó csaj, kedvelem, és úgy érzem hogy szerelmes is vagyok bele, de ezt az egészet nem értem. Múltkor bejelölt Facebook-on, elakartam fogadni és a Facebook azt írta hogy már érvénytelen a link (gondolom törölte az ismerősnek jelölést). Aztán lehet hogy csak én látom rosszul a dolgokat és a régi pasiját még nem heverte ki, és ha szerelmes is lenne belém nem tudom hogy járnánk e mivel 2 évvel idősebb.
19/F.
Én is úgy gondolom, ahogy te: még nem heverte ki az előző barátját.
A felszínen lehet, hogy jól titkolja, de szerintem pont az alkohol és/vagy a bulihangulat hozza ki belőle azt, hogy rátapadjon valakire, aki védelmezi és mellette van.
A következő buliban szerintem próbálj meg vele beszélgetni erről, hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!