Szerintetek egy pedofil hogyan nézhet ki külsőre? Ti hogyan képzelitek el?
Én magasnak, erősnek, szakállasnak képzelem el:D
De bármilyen lehet:D
Én egyszer sajnos találkoztam egyel , az érdekes hogy másodjára is láttam. Egyszer az 1-es villamoson ( nem szállt fel, meg nem tudom pontosan a lurdy előtt jár a villamos ) és mikor becsukta az ajtót integetett nekem. Nagyon megijedtem . Úgy ki tudott borítani...
Aztán egy pláza mozijában futottam össze vele, szerencsére ott sem egyedül voltam, és harmadjára a tv-ben mutatkozott. Pontosan a fókuszban mikor egy villamosvezetőről beszéltek hogy poénokat mond az utasoknak menet közben. És akkor mutatták az utasteret , ott integetett.
Most jön a külső: Vékony, kicsit magas, kopasz, szemüveges és a szemében látszik valami amit nem tudok leírni. Igen szerintem látszik a szemükben. Mély nyomot hagyott bennem az eset de azóta sok idő eltelt, most már nem félek annyira.
Olyan kopasz szemüveges ballonkabátos, látszik rajta, hogy zizi! Mint abban a Skrillexes klipben:
Olyan, mint bárki más. Lehet, hogy egy ismerősöd, vagy a legjobb barátod, esetleg apád, anyád, tesód.
Csak a társadalom sötét tagjaiban él az a kép, hogy van egy konkrét kinézete a pedóknak.
Csak aztán ne csodálkozzanak, ha egyszer apuka belenyúl a bugyijukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!