Szokták mondani, hogy a kulcs, a szüntelen próbálkozás, még akkor is ha sokszor elutasítanak nők. Titeket milyen arányban utasítanak el/fogadnak el?
Bár jó lenne tisztázni azt is, hogy mit értünk elutasítás alatt. Ha egy lány élből elutasít, már akkor is ha csak felajánlom az ismerkedést, az egyértelműen elutasítás. De ha mondjuk a nő bele megy a randiba,ismerkedésbe de később még sem lesz semmi, azt is annak veszítek ?
Nők véleménye is érdekel, hogy nagyjából nálatok mi az arány, ha arról van szó, hogy engedtek e valakit közeledni vagy sem.
Ahányszor megpróbáltam mindig elutasítás lett a vége, most nem sajnáltatni akarom magamat, viszont abban igaza volt az egyik hozzászólónak, hogy mindig magadban kell keresni a hibát...
#1 te elég kitartó vagy ;-)
Nem stratégián múlik, hanem külső adottságokon.
Jóképű haverjaim volt hogy 5-6 nőt felszedtek egy péntek este, anélkül hogy a kisujjukat mozdították volna.
Egyel voltak vagy 20-30 percig, aztán kb 5-10 percen belül másikra váltottak.
Egyszerűen tapadtak rájuk a csajok és az sem érdekelte őket hogy látták, előttük másokkal volt.
Aki meg nem volt helyes, azt bármivel próbálkozott, lekoptatták.
Ez bárhol, bármikor így működik.
Az első válaszadónak van igaza, kapta a zöld kezet!
Itt elutasítás 100%, elfogadás 0%
Szüntelen próbálkozás a lófszt...egyrészt bődületesen sok időt kidobsz a semmire, másrészt meg a lányok mindebből csak annyit fognak fel hogy biztos hűtlen megcsalós csapodár vagy, mert minden héten más csajnak csapod a szelet...
Hja szépségeim, mert ti elküldtétek melegebb éghajlatra, vagy bezártátok a friendzóne legmélyére...
Valóban pénzzel kell csajozni, azt legalább minden nő egyformán szereti.
Az lemaradt, hogy nő vagyok.
Nem azért alakult így, mert szeretem kéretni magam, hanem azért, mert aki elsőre nem tetszik valamiért, attól még később kialakulhat a vonzalom, ha megismerjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!