Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért él az a köztudatban,...

Miért él az a köztudatban, hogy a netes társkeresőket csak lúzerek használják?

Figyelt kérdés

2013. szept. 3. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%

Általában azok ismerkednek a neten, akik személyesen nem mernek kezdeményezni (és ezt rendszerint kifogásokkal indokolják).

Egyébként sose értettem, hogy mi a jó a netes társkeresésben. Személyesen annyival egyszerűbb és gyorsabb az ismerkedés.

2013. szept. 3. 21:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok az olyan ember, aki túl könnyen ítélkezik. Holott ha belegondolnának a dolgokba, rájöhetnének, hogy az általuk lúzernek tartott emberek más területeken talán sokkal többet értek el, mint ők. Vagy pl. aki keményen önbizalomhiányos, annál már az is nagy szó, hogy mondjuk egy társkereső oldalon levelet mer írni valakinek, ez pedig önmagához mérten sokkal bátrabb tett, mint az, hogy egy önbizalommal teli ember vállalja az x+1-edik személyes elutasítást is.
2013. szept. 3. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Függ a kortól is. Lány vagyok, szépnek tartanak, de nem vagyok az a bulizós fajta, azért van, hogy társkeresőn ismerkedek. 18-20-25 éves kor körül még vannak fenn értelmes emberek, de 30 fele már nem igazán. Addigra a normálisak elkelnek, van kivétel is, de egyre ritkább. Sok van, aki tényleg azért van fent, mert élőben nem találna senkit, bár ő neten sem fog.
2013. szept. 3. 21:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Szerintem aki jól néz ki az élőben is tud párt találni magának. Aki meg bányarém az neten se fog. Persze neten kényelmesebb.
2013. szept. 3. 21:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyébként egy "bányarém" is találhat magának hasonlót,mint ő, csak sokszor az ilyenek olyan szép lányokat néznek ki, és fel vannak háborodva, hogy nem ismerkednek vele. Sokszor látni az utcán olyan párokat, hogy tényleg nem valami szépek, de aranyosak együtt, összeillenek.
2013. szept. 3. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:
mindenkinek a saját kategóriájánál kell kopogtatni
2013. szept. 4. 00:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
ez a "saját kategória" kissé kirekesztő szöveg
2013. szept. 5. 16:42
 18/19 anonim ***** válasza:

A saját kategória szöveg nem kirekesztő hanem burkoltan az a mondandója hogy ragyás fejjel kapa orral ne cicababáknál kezdeményezz :)

Nekem sincs sok lehetőségem az ismerkedésre mert ugyancsak ahogy feljebb írta valaki, nekem sincs olyan ismerősöm akivel el tudok járogatni helyekre. Még ha el is tudnék, az sem garancia a becsajozáshoz. Nekem is sokkal kényelmesebb, és kevésbé esik rosszul egy elutasítás a társkeresőn, mint ha szemből szembe a szép csaj a képembe mondaná hogy mégis hogy képzeltem-ezt?

Közhely vagy nem, tényleg nem lehet társkeresőkön ismerkedni, habár én próbálgatok még. Prémium, pénz nélkül még nehezebb ezeken fent lenni, hát még előnytelen arcberendezéssel. Plusz a fent lévő emberek 50%-a nem is társat keres, csak beszélgető-partnert, vagy még azt se és csak kíváncsiságból regisztrált fel, vagy megnézze hány embernek jött be és helyre tudja rakni az egóját.

Hátha egyszer rám is mosolyog a szerencse.

2013. szept. 5. 16:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem van annyi önkritikám, hogy az én fejemmel inkább nem is regisztrálok egy társkeresőre sem, mert nem akarnám sokkolni az oda látogatókat.

31/f

2013. szept. 5. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!