Miért él az a köztudatban, hogy a netes társkeresőket csak lúzerek használják?
Általában azok ismerkednek a neten, akik személyesen nem mernek kezdeményezni (és ezt rendszerint kifogásokkal indokolják).
Egyébként sose értettem, hogy mi a jó a netes társkeresésben. Személyesen annyival egyszerűbb és gyorsabb az ismerkedés.
A saját kategória szöveg nem kirekesztő hanem burkoltan az a mondandója hogy ragyás fejjel kapa orral ne cicababáknál kezdeményezz :)
Nekem sincs sok lehetőségem az ismerkedésre mert ugyancsak ahogy feljebb írta valaki, nekem sincs olyan ismerősöm akivel el tudok járogatni helyekre. Még ha el is tudnék, az sem garancia a becsajozáshoz. Nekem is sokkal kényelmesebb, és kevésbé esik rosszul egy elutasítás a társkeresőn, mint ha szemből szembe a szép csaj a képembe mondaná hogy mégis hogy képzeltem-ezt?
Közhely vagy nem, tényleg nem lehet társkeresőkön ismerkedni, habár én próbálgatok még. Prémium, pénz nélkül még nehezebb ezeken fent lenni, hát még előnytelen arcberendezéssel. Plusz a fent lévő emberek 50%-a nem is társat keres, csak beszélgető-partnert, vagy még azt se és csak kíváncsiságból regisztrált fel, vagy megnézze hány embernek jött be és helyre tudja rakni az egóját.
Hátha egyszer rám is mosolyog a szerencse.
Nekem van annyi önkritikám, hogy az én fejemmel inkább nem is regisztrálok egy társkeresőre sem, mert nem akarnám sokkolni az oda látogatókat.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!