Lányok, zavar, kizáró ok ha a pasitok vékonyabb nálatok?
Saját hater-em van.
Én ugyan nem gyűlöllek, csak szánalmasnak tartom a fanboyosdit. Egyébként a névválasztásod látens homoszexualitásra utal. Ezt ellenőrizd le:
Azért választottam ki mert viccesnek tűnt, hogy értelmes válaszokat adjak a lehető legidiótább névvel amit csak ki tudok találni.
Meg persze mindig érdekes látni hogy hány hülye formál véleményt rólad anélkül hogy utánanézne hogy maga amit csinálsz konstruktív-e vagy nem, de hogy ne kelljen agyvérzést kapnod, nem kifejezetten rád gondoltam. Igazából megértem amit csinálsz, én is voltam fiatalabb.
Csak azt remélem hogy nem miattad fognak kirúgni az oldalról offolásért :DDD Az tönkre tenné a napomat.
Engem zavar, alapból testképzavarral küzdök, így azt nem tudom, hogy én vékony vagyok vagy sem, de azt látom ha egy srác vékonyabb nálam és ilyenkor nincs meg az az érzés, hogy ez egy bátor erős férfi, aki meg tud védeni, oda a biztonságérzet egy része. Mert azt látom, hogy szex közben simán össze tudnám törni, annyira vékony, akkor hogy tudna megvédeni ha én gyenge nőként el tudnék bánni vele?
És nem csak gondolat menet, sajna konkrét példám van. Kedveltem a srácot, ő is engem, magasabb volt szép kidolgozott testtel, (konditerem, heti többször, szép izmok) jókat tudtunk együtt nevetni, voltak hisztijei, de amíg csak beszélgettünk és semmi se jött szóba, addig tudtam tolerálni. Mikor azonban jobban összegabalyodtunk és rájöttem, hogy kb két kézzel (pedig kicsi kezem van) átérem a derekát vagy lefedem az egész mellkasát megijedtem. Egyszerűen nem tudtam élvezni a dolgokat az ágyban és megvan lőve az a kapcsolat, ahol az ágyban ilyen problémák vannak, mert nem ment az, hogy fejben átprogramozom magam. Befészkelt a fejembe az a gondolat, hogy de egy debella vagyok. Pedig akkor épp versenysúlyomnál voltam, sőt, talán még soványabb is voltam, mint ami egészséges. Így nem lett a dologból több, sőt meg is sértődött rám, hogy eltaszítom, mert sose mondtam, hogy ezért, nem akartam rombolni az önbizalmát, hogy "csak ezért" dobom.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!