Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, zavar, kizáró ok ha a...

Lányok, zavar, kizáró ok ha a pasitok vékonyabb nálatok?

Figyelt kérdés
Vagy meddig tűrhető? Kort is
2013. szept. 3. 00:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
nem
2013. szept. 3. 00:58
 2/27 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna..
2013. szept. 3. 01:01
 3/27 anonim ***** válasza:

Nem kizáró ok, csak fura. De ha életem szerelme vékonyabb, hát legyen. :D

23/L

2013. szept. 3. 01:04
 4/27 Christiano Ronaldo ***** válasza:
0%

Aggódj amiatt, hogy hányan fognak az esetleges csajodnál bepróbálkozni csak azért, mert látják hogy vékony vagy.

És meddig tart elkezdeni edzeni, most komolyan? Nem több az egész mint, 5-6 óra hetente, és puff nincs ilyen problémád.

2013. szept. 3. 01:05
 5/27 anonim ***** válasza:
Mükfésű,azt hittem elvesztél.
2013. szept. 3. 01:06
 6/27 anonim ***** válasza:
4-es nem is az edzés a gond, hanem a drága és rengeteg kaja, amit meg kell enni ahhoz a tömeghez, izomzathoz. Én nekem abból lett elgem na meg nem is olcsó, kell ehhez jó fizu, úgy számoljon, aki komolyan akar edzeni, növekedni súlyban.
2013. szept. 3. 01:09
 7/27 Bummer ***** válasza:
100%

Ezek az általános megfogalmazások. Ki számít vékonynak? Mi a vékony, mi a vastagabb? Sztereotípiák.

A vékony szó miért jelenti azt amúgy egyeseknél, hogy nyüzüge.

Amúgy meg a testalkat lényegtelen. A legjobb barátom ránézésre csont és bőr (pedig még szakács is és eszik mint a gép) de olyan szikár, kemény mint a beton és mégis vannak nők akik jobban megvesznek érte mint egy deltásért.

Felejtsétek már el a beidegződéseket. Mindenki találhat magához valót, csak jó "helyen" kell keressen. Azt hogy más meg mit gondol totál le van szarva.

2013. szept. 3. 01:11
 8/27 anonim ***** válasza:
Néztetek ki mostanában az utcára? A legszebb lányok extra vékony srácokkal járnak.
2013. szept. 3. 01:15
 9/27 Christiano Ronaldo ***** válasza:
90%

Kaja nagyon fontos ha abszolút maximalizálni akarod hogy sújt szedj fel, de hidd el, ha reggel bedobsz egy tányér müzlit, és emellett eszel ebédet rendesen, meg vacsorára valamit, akkor erősebb leszel.

Ha te jártál és az edző meggyőzött rólla, hogy "NEM LESZŐ SEMMI HA NEM CSAPATOD A TIZENKÉT GRAMM PRRRUTEINT TESTTÖMEGSZÁZALÉKONKÉNT", akkor vedd figyelembe hogy ezek pénzt keresnek azzal hogy eladják azt a sok szart. Egyél úgy mint egy normális ember, járj edzeni, a tested megoldja a többit. És nekem elhiheted, sajnos a kelleténél több biológiát kell tanuljak..

2013. szept. 3. 01:15
 10/27 Christiano Ronaldo ***** válasza:
6osnak szántam, csak elfelejtettem odaírni, még mielőtt valaki belémköt.
2013. szept. 3. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!