Hogy lehet felkelteni egy srác érdeklődését?
egy partin ismerkedtünk meg de nem sokat beszélgettünk(kb egy percet) aztán facebookon ráírtam(ezt ne fikázzátok, tudom hogy nem így kéne de nincs más megoldás), de annyira nem volt aktív a beszélgetésben, de nem is ez a lekoptatás ment
mivel kelthetném fel az érdeklődését, és most nem arra gondoltam, hogy "szia dugunk" meg hasonlók hanem valami normálisra, mert eléggé bejön a srác, meg szívesen találkoznék vele, de félek hogy ha megkérdezem, nemet mond, sőt szinte biztos vagyok benne..
szóval légyszi segítsetek
és mind a ketten 17 évesek vagyunk :D
Szia, kinyalsz? :D
Alvás, iskola idő! Ja és ha már felkeltés: el ne felejtsd beállítani a vekkert reggelre.
Ha nem keres, nem vevő a beszélgetésre valószínüleg találkozni se lenne kedve. Lehet jellegtelen a stílusa internetes beszélgetések során, de, ha kis érdeklődést is mutatna, biztos, hogy sort kerítene egy találkára és elhívna.
Ha úgy érzed nemet mondana fölösleges elhívni szerintem, szerintem írj rá párszor, hátra belejöttök a beszélgetésbe, és akkor már vevő lesz a dolgokra.
Az érdeklődését nem tudod felkelteni neten keresztül konkrétan,d e mindenképp érdeklődj a személye iránt, mit szeret csinálni stb. és értelmesen reagálj a válaszaira.
megfelelő testbeszéddel.
allan& barbara pease- nonverbális metakommunikáció enciklopédiája. tanulj xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!