Miért kínálgatják fel magukat a csajok a fekete pasiknak?
Figyelt kérdés
Ez teljesen kiverte nálam a biztosítékot...
Lányok kezdeményeznek 2 méteres fekete pasiknál!
Érdekes, én is 2 méter vagyok és fehér, de nekem keményen meg kell dolgoznom egy csaj figyelméért!
Ez teljesen elfogadottá vált a mai világban?
Miért ciki fehérnek lenni?
2013. szept. 2. 20:30
21/23 anonim válasza:
A fehér bőrű, vörös hajú hölgyek ellen semmi kifogásom.
22/23 anonim válasza:
Bár engem kifejezetten nem érint a kérdés.
De azt látom,hogy mindenki egy vonalat akar követni.
Elsődleges szempont a szolis bőr,ami a 20-as éveidben oké,aztán hirtelen öregszik majd a bőröd 10 évet.
Lányoknál a legtöbb fekete hajú akar lenni,szinte meg sem tudod különböztetni őket.
Én fehér bőrű,de sötét hajú sportos,meleg fiú vagyok,de a melegeknél is nagyon majmolt dolog ez a szolisság,sajna:(
23/23 anonim válasza:
20as te a KSH ugynoke vagy? nem kellene a sajat rossz tapasztalataidat a magyar noi tarsadalom egeszere altalanositani. vagy te ismered az osszeset netan statisztikai kozvelemenykutatast vegeztel? vagy a kulfoldon elo magyar ferfiakat is megkerdezted hany arab sarga vagy fekete meg latin noket vesznek el? nem. akkor? kulonben itt magyarorszagon a lakossag nagyon nagy resze regen nem magyar. a meg nem nevezem kikkel keveredik es meg sem tudnam allapitani egy jo par embernel melyik magyar es melyik nem ma barnult. akkor ez is exogamia! en oket nem tartom magyaroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!