tény hogy van köztük helyes is, de minden országban létezik helyes férfi, szép nő... bár én személyesen még sosem láttam olyan négert, aki bejött volna :/ meg a jellegzetesbőrszagukat nem mindenki tudná elvilesni. akármilyen parfumot is használhatnak. de van pár barátnőm, akik szőkék és kövérek, mindig csak néger pasijuk volt néger bulikba járnak. sztem másnak nem kellenek. a négereknek meg mindenféle nő bejön!
2013. szept. 2. 21:16
12/23 anonim válasza:
Mert buták és nincs sem esztétikai ízlésük, sem morális tartásuk.
2013. dec. 1. 22:06
13/23 anonim válasza:
Az a baj,hogy azt hiszed a külső minden.
Van akinek a személyiség is számít,és rólad üvölt a rasszizmus.
2013. dec. 11. 10:54
14/23 anonim válasza:
Sok magyar férfi azért egyedülálló, mert a magyar nők hajlanak az exogámiára.
Mellesleg a fenti kapcsolattípus miatt terjed a HIV-vírus.
2013. dec. 12. 11:21
15/23 anonim válasza:
a magyar nők hajlanak az exogámiára? ennyire ne általánosíts. nekem inkább az a tapasztalatom, hogy a magyar pasiknak a minél barnább (akár szolizott, akár nem ma barnult) és sötét hajú nők jönnek be... nem volt olyan ex barátom, ha lehet az ilyet barátnak nevezni, vagy férfi, aki ne küldött volna engem szoliba vagy csúfolt volna hófehérkének vagy skótnak! vagy fessem be a hajam feketére/barnára... (amúgy vörös vagyok). vagy hordjak sötétbarna kontaklencsét (zöld a szemem). szerintem a pasik hajlamosabbak az exogámiára. nekem a fehér bőrű férfiak jönnek be.
2013. dec. 14. 20:57
16/23 anonim válasza:
15, szerintem meg te ne általánosíts. Még mindig több magyar férfi vonzódik a saját fajtájához, mint magyar nő. És hülyeség, hogy az is, hogy a sötétebb hajú a vonzóbb. Ilyen nincs. Nem a hajszín (és itt a "klasszikus" hajszínekre gondolok) a fontos, ha egy lány szép. Nekem pl. ugyanúgy bejönnek a szőkék, mint a fekete vagy barna hajúak. A vörös haj pedig egyenesen tüzessé teszi általában a lányokat. Ha meg még ehhez zöld szem is társul...a csaj maga lehet a főnyeremény.
2013. dec. 15. 14:27
17/23 anonim válasza:
ki mondta, hogy általánosítok? pont hogy az előttem szólóra próbáltam rácáfolni azzal, hogy az én tapasztalataim mennyire ellentétesek. az én esetemben 100%ban minden pasi meg akart volna változtatni. ezzel nem általánosítottam, hogy akit nem ismerek megakarna változtatni. de az tény, hogy a magyar pasik nagy része a sötét bőrű és hajú lányokat szereti. mindenkitől azt hallom, hogy fúj vörös.
2013. dec. 15. 16:11
18/23 anonim válasza:
azt nem tudom, hogy a magyar férfiak-e vagy a magyar nők vonzódnak jobban a saját fajtájukhoz. nekem a germán és skandináv típusú férfiak jöttek be mindig is. itthon Magyarországon már sokszor el sem lehet dönteni, hogy valaki magyar-e vagy valami janicsár...
2013. dec. 15. 16:14
19/23 anonim válasza:
Azzal általánosítasz, hogy a magyar pasik csak a sötét hajúakat szeretik. A vörössel mi gond lenne? Ha hosszú, göndör, akkor kifejezetten szép szokott lenni, de sokaknak az egyenes is jól szokott állni.
Meg hogy kiről lehet megtudni, hogy magyar-e...az oké, az tényleg nehéz már megtippelni is manapság.
2013. dec. 15. 17:06
20/23 anonim válasza:
15-ös hozzászóló:
A saját benyomásaidat értékeled túl.
Valójában a magyar nők között legalább négyszer akkora az exogámia, mint a magyar férfiaknál. Lehet hazudozni, torzítani és a befeketített hajakról ostobaságokat mesélni, de a szomorú valóság ez.
A Vajdaságban például a magyar nők nagyobb arányban házasodnak szerb férfiakkal, mint a magyar férfiak szerb nőkkel. A fenti trendek hozzájárulnak az asszimilációhoz és a hagyományos kultúra erodálódásához.
A magyar nők és fekete férfiak esete részben eltérő kérdés. Elsősorban azért, mivel a Fekete-Afrikából érkező bevándorlók majdnem 100 %-a fiatal férfi, akik vagy a saját feleségüket hozzák családegyesítés címén, vagy az európai "alapanyagból" válogatnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!