Fiúk, másnál is bepróbálkoznak a facebook-on homokosok vagy csak nekem van ilyen pechem, hogy a nyáron kettő ilyen defektes nyomorék is rám írt?
Figyelt kérdés
Ráadásul annyira hülyék, nem látják, hogy kapcsoaltban vagyok és a nők érdekelnek. Van pofája rám írni és zaklatni a buzeráns szövegével. Undorító férgek ezek, szívem szerint kivégezném az ilyen defektes b uzikat. A legszomorúbb, hogy a liberális társadalom még őket védi. Az oroszok legalább tudják hol a helyük ezeknek.2013. szept. 2. 19:42
11/14 A kérdező kommentje:
9-es, amúgy most, hogy mondod, gondoltam már arra is, hogy valamelyik rossz akaróm terjeszt rólam dolgokat, mert mostanság úgy vettem észre, hogy a környékbeli lányok is jobban kerülnek, azóta, hogy egyik haverommal csúnyán összevesztem és le is tiltottam facebookról a gyereket. Sőt van egy másik srác is, vele is hasonló a helyzet, ő róla meg főleg kinézem, hogy rólam terjeszt ilyen dolgokat, hogy bosszút álljon, peidg ő ártott nekem, de az a gyerek beteg, nem normális. Mondhatni pszichopata. Ezért is szakítottam meg vele a kapcsolatot.
2013. szept. 2. 19:56
12/14 anonim válasza:
Akkor lehet érdemes rákeresni 1-2 facebookon kirakott képedre a google képkeresőben. Lehet meglepő találatok érnek :D
13/14 anonim válasza:
nekem valami elmebeteg írt,hogy jó erősnek látszom(kondizok),nem akarom-e megverni meg tökönrugdosni XD
14/14 anonim válasza:
Hát.... én csak azokat jelölöm vissza akiket ismerek xd de van ismerősöm akit b.asztattak...
Am a melegekkel semmi bajom, és az is érthető h védik, mert nekik ez nagy "szívás". de azok akik így face en....azok picit betegek. vagy részegek. mi is csinálunk olyat haverokkal h felhívjuk a lánykolit meg csinálunk egy profilt és zaklatjuk az ismerőseinket mert poén :D nem lehet h téged is csak átb.asztak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!