Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért szeretitek jobban...

Miért szeretitek jobban lányok a dagadt, mackós fiúkat, mint a gizda fiúkat?

Figyelt kérdés
Most nézem, hogy egy tök ronda, dagadt fiú egy tök szép vékony lánnyal van együtt. A srác jó, ha kap 3 lájkot egy képére max, a csaj meg tök szép kap 100-at is akár. Én meg tényleg szeretnék mackós lenni, mert úgy látom ez a menő a lányoknál, de hát nem megy a hízás, hiába eszske egész nap szinte, úgy látszik apámat örököltem, aki hiába evett sokat mindig gizda volt. Így már nem is lehet barátnőm, ássam el magam?:(
2013. szept. 2. 18:32
1 2
 11/16 Lamakid333 ***** válasza:
43%

Kedves Kérdező!

Olvasd el még egyszer amit írtam! AZ ÖSZTÖN működik ott, nem pedig az ész. Az eszed azt mondja a pisztoly nagyobb védelmet nyújt, de az ösztön azt mondja, ha beragad a pisztoly, nincs nálad, nem viheted be, vagy bármi baj van vele, akkor általában a "nagyobb darab" nyer a test-test elleni harcban.

Ezt fel kell fogni!

2013. szept. 2. 18:53
 12/16 anonim ***** válasza:
43%

"AeonFLUX válasza:

A vékony, szálkás pasik a legjobbak a szexben! <3"

mire alapozod ezt? szerintem nem :(

2013. szept. 2. 18:56
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Én az izmosakat szeretem... nna ehhez mit szólsz?

szerintem:

- ha gizda: nehogy már én erősebb legyek nála, ráadásul egy lánynak kellemetlen, ha nehezebb a srácnál, pedig 60 kg sincs

- dagadt: a legtöbben tudnának tenni ellene, de nem tesznek... ha én képes vagyok vigyázni az alakomra úgy, hogy nem is azért sportolok, szerintem a fiú is megteheti... ez nálam azt mutatja, hogy ki mennyire törődik magával

(- aki meg túlgyúrt, annak meg valószínűleg az agyára ment a "törődés")

szóval egy átlagos srác, aki heti 3-4 alkalommal sportol... nem nagy elvárás, mégis alig akad ilyen...

2013. szept. 2. 19:20
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

Miért szeretik a "férfiak" a dagadt nőket? Ha már itt tartunk:)

Szerintem jól a husi pasi, jobb az ágyban, és az ölelése is finomabb:)

2013. szept. 2. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Szegény medvék.A nők miért a szétfolyt sörhasú zsírdisznó pasikat illetik a kedves maci szóval?Ez az állat tiszta izom és erő csak a téli álom előtt szed fel tartalékot hogy kihúzza tavaszig.Nekem a dagadt puhány löttyedt manuszokról inkább a hízlalt sertések jutnak eszembe.Amúgy ha a bukszád mackós mindegy hogy nézel ki és hogy mekkora bunkó vagy.
2013. szept. 23. 07:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem sose kéne dagadt!
2013. okt. 1. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!