Mit tegyek, ha az exem nem hagy beken?
hány évesek vagytok? Jelentsd fel zaklatásért, utána kérhetsz távoltartást. Szerezz bizonyítékokat, hogy követ, és nem hagy békén, és jelezd neki, hogy mi lesz a vége.
Emellett ha van pár barátod, nekik érdemes lehet elbeszélgetni vele az élet dolgairól, jelezve, hogy legközelebb lehet, hogy nem csak beszélgetni fognak, ha nem hagy békén...
Szólhatsz a szüleinek ugyanerről, hátha ők tudnak vele valamit kezdeni, esetleg egy jó barátjának.
en 16 eves lany vagyok, o 18 eves fiu
A szzuleivel nem vagyok joba...mar apukam is megfenyegette,de azt mondta ,hogy o veri meg apumat :/
Ha hívogat is, rögzítsd a hívásokat. Apukáddal is vedd fel a beszélgetését, és utána jelezd neki, hogy ha még egyszer a közeledbe jön, mennek a bíróságra a bizonyítékok. El fogják mondani páran, hogy "ha nem figyelmeztetted előre, nem fogadja el a bíróság a bizonyítékot", de nyugodtan vágd a fejéhez, hogy MINDENT rögzítesz, amit rólad mond.
Emellett ha r***ncnak bélyegez, az lehet, hogy kimeríti a becsületsértés fogalmát, ezt nem tudom pontosan.
És vágj vissza. Az ő nyomorúságát jelzi, hogy nem egy másik lányt keres, hanem Téged zargat...
Esetleg hívd a kék vonalat(www.kek-vonal.hu), kifejezetten gyerekeknek segítenek, nekik van jogászuk, meg minden hasonló. Ha kell, van ismerősöm, aki náluk dolgozik, de ha csak felhívod őket, is biztosan segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!