Miért vonzódok jobban a cigány lányokhoz?
Figyelt kérdés
Tudom h milyen népség itt élek a 9-ker ben meg fehér is vagy de a cigány lányok sokkal jobban bejönnek mint pl a fehérek vonzónak találom a stílusukat is pedig tudom h néha az már undorító meg többször volt már cigány barátnőm is ez mitől lehet ?2013. szept. 1. 21:44
11/18 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Amúgy tényleg nagyon szépek csak kevés köztük a normális kulturált.
12/18 anonim válasza:
Akkor te olyan vagy, mint az öcsém. Ő is tudja milyenek, mégsem tud lekopni róluk.
13/18 anonim válasza:
van köztük pár izgató és nagyon jól kefélnek általában.
14/18 anonim válasza:
Hogy ne kefélnének jól, 13 éves koruktól sorozatban ellik a tetves kölküket.
15/18 anonim válasza:
Ja. Nagyon tudnak vadulni az ágyba. Egyszer szex közben játékból úgy megharapta a kezem a csaj hogy vérzett. Nem vicc!
16/18 anonim válasza:
szopásban is nagyon tudnak alkotni, de nekem a lovaglásuk jön be nagyon ,amit a csipőjükkel levágnak az nem semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!