Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokhoz vonzódok?
Szívesebben vagyok lányokkal mint fiúkkal.
A lány barátaimat szívesen ölelgetem, vígasztalom stb... Fiús lány vagyok és jobban érzem ıgy magam.
Lehetséges, hogy biszexuális vagyok? Vagy csak ilyen korszak?
13/L
Engem is inkább a lányok vonzanak, a fiúk sosem vonzottak.
30/f
Istenem, de rohadt sokat segítettek az előttem hozzászólók... Akkor offolás nélkül:
Néha én is érzem így magam, a média ezt sugározza. Ha el tudnád képzelni, hogy egy lánnyal létesítsz szexuális kapcsolatod, csókolód, jársz vele és nagyon sokat gondolkozol rajta, akkor lehetséges, hogy biszexuális vagy. Most abba a korba értél, amikor a hormonok már javában tombolnak, ez is lehet az oka, hogy ez a kérdés foglalkoztat. Nyugi, még ráérsz eldönteni, hogy valóban az vagy e.
Utolso kettonek, koszonom!:)
Es utolso: van olyan ismerosom aki "hulyesegbol" mond ilyeneket!
Nemrég még én is így éreztem. Aztán beleszerettem egy fiúba...és szépen fokozatosan rájöttem..hogy az csak egy korszak volt... :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!