Lányok mit szóltok ahhoz?
Figyelt kérdés
ha akár egyedül de inkább ketten ültök a városban egy padon és én odamennék hozzátok azzal, hogy sziasztok csatlakozhatok hozzátok? ha van pasitok mit mondok? ha nincs és nem vagyok külsőre szimpi akkor mit és ha nincs pasitok de szimpi vagyok akkor megint mit mondtok?2013. szept. 1. 21:39
1/4 anonim válasza:
Ha bűbájos kedvemben vagyok, akkor csatlakozhatsz, ha nem, undok leszek. Nincs köztes állapot.
2/4 A kérdező kommentje:
És ha nincs pasid akkor a végén ha megkérdezem, hogy fagyiznál-e velem pár napon belül? Mit mondasz? Tegyük fel hogy külsőre egyelőre közömbös vagyok neked...
2013. szept. 1. 21:43
3/4 anonim válasza:
Ha szimpatikus vagy, igen, feltéve hogy magamnak fizetek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, sokat segítettél. :)
2013. szept. 1. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!