Szívesen ismerkednék nem "normális" lányokkal. Van itt ilyen?
Figyelt kérdés
Ha Te is ebben az örült kategóriába tartozol akkor itt az ideje, hogy megismerkedjünk.
26F
2013. szept. 1. 19:42
21/34 A kérdező kommentje:
Ne legyetek már g*cik szegény lánnyal.
2013. szept. 1. 20:04
23/34 anonim válasza:
Gang bangeljünk 27 éves lány? Nagy undorral :D
24/34 anonim válasza:
27/L: Ne vedd fel, ilyenkor tele van a gyk unatkozó tinikkel, akik mindenkinek beszólnak (alapszabály: aki gyk-n ismerkedik, az lúzer, aki 18-nál fiatalabb, az menjen homokozni, ha több mint 3 év van két ember között, és a fiatalabb 18 alatt van, akkor az idősebb fél pedofil stb)
25/34 anonim válasza:
én már nem vagyok tini. csak egy nyomorult ember XD
26/34 A kérdező kommentje:
Lúzer? A ló hívjon szobára Te igen hülye! :D
2013. szept. 1. 20:29
27/34 anonim válasza:
Kérdező, a 24-es az unatkozó beszólogató tinik alapszabályait sorolta, nem ő tart lúzernek :)
28/34 anonim válasza:
Szövegértés nuku. Ez tényleg hülye...
29/34 A kérdező kommentje:
Naaaa, álljunk meg egy pillanatra. Nem úgy van az kérem szépen.
2013. szept. 1. 20:36
30/34 anonim válasza:
a 27-es jól mondja. Kérdező, nem neked szóltam be, csak nagyjából ezek az átlagos válaszok a gyk-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!