A pasik miből jönnek rá leginkább ha egy lány szerelmes beléjük? Adjatok tippet
Minél tôbb hasznos információra lenne szükségem.
Hogy viselkedtek a lánnyal?? Hogy beszéltek hozzá?? Szoktatok zavarba lenni ,ha igen jelzitek e?? És mitől vagytok zavarba?? Értelmes tippeket légyszi!! Köszönöm
Ha azt veszed észre hogy érzelmesebben viselkedik, akkor valszeg érdekled. És nem úgy érzelmesen hogy virágot visz meg mittudomén, hanem hogy jobban kileng a viselkedése, most nem tudom megérted-e, de érted, ha nem átlagosan viselkedik, vagy akárhogy máshogy mint ahogy az esetek 90%ában szokott, akkor az valószínüleg miattad van.
De ezt se vedd kész pénznek, nekem volt hogy még akkor se esett le amikor a lány konkrétan kimondta... azt hittem részeg, vagy ökörködik... szóval tudom elég kőagyuak lenni ha akarunk.
De ha biztosra akarsz menni, akkor fogd meg a kezét úgy hogy az ujjai között legyenek a te ujjaid, gyikul hangzik, de szerintem az az egyetlen ami 100%os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!