Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lanyok! Szeretitek ha 1...

Lanyok! Szeretitek ha 1 fiunak izmos a laba? Vadli, comb

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 21:27
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
kb 80kg vagyok, megcsinálom a fegyenc mesterlépését lábra (egylábas guggolás 2mp le 1mp lent 2mp fel) hozzáteszem táskában is könyvekkel a hátamon, ha befeszítem a combom kirajzolódik a háromfejű combizom és még senkinek sem mutogattam, a lányok pedig nem ezért szeretnek. szerintem inkább fejleszd azt hogyan legyél figyelmes. egy párkapcsolatban többet segít :)
2014. jan. 20. 00:22
 22/22 anonim válasza:
ja tényleg egyszer én is voltam konditerembe ilyen lábgépet csapattunk, ott rápakoltunk annyi súly amennyi odafért :D emlékszem a végén már fél órán keresztül hordtuk oda a súlyokat. szerintem azt lányoknak csinálták hogy kerek legyen a fenekük (ami egyáltalán nem baj) ami szerintem nagyon parán erősíti a lábat az a sprint. [link]
2014. jan. 20. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!