Lanyok! Szeretitek ha 1 fiunak izmos a laba? Vadli, comb
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 21:27
11/22 Pain for Pleasure válasza:
Ááá, dehogy én a madárlábúakra bukom.
12/22 A kérdező kommentje:
200 kgnal? A legtobb felnott 80 kg-t is alig bir :)))) ez jo vicc volt
2013. aug. 31. 21:35
13/22 anonim válasza:
80 kilót? Lábtológépen? akkor az vagy nagyon másfajta gép, mint amiket én láttam, vagy szimplán nem láttál még izmos embert. :)
14/22 anonim válasza:
55 kilós csaj vagyok és én kitolok 80 kilót lábgépen :D
15/22 anonim válasza:
De aki leszavazta azt, hogy edzeni nem azért kell, hogy másnak tetszél az mekkora súlyú gyökér lehet?... Sportolni nem azért kéne, mert jól esik és MAGADNAK jobban tetszél? Egyre több az idióta itt is, aki csak divatból gyúr, hogy a spanocskáknak meg a partip(i)csáknak tetszen. Ésszel kéne élni inkább...
16/22 anonim válasza:
Én felszavaztalak mert láttam, hogy 0-án voltal. Én se értettem, miért :/
17/22 anonim válasza:
Majd felnőnek, talán mi is ilyenek voltunk 14-16 évesen még ha nem ennyire, csakhát dühítő egy idő után mikor sokszor látod ezt, hogy divatból edzenek :/
18/22 anonim válasza:
Mi? 80 kilót nem bírok kitolni lábtolón? te vagy nem tudod melyik az a gép, vagy azt, hogy miről beszélsz :) sosem csináltam semmi ilyesmit, de a 230 elsőre ment tök könnyedén, amikor egyszer lejutottam a kondiba.
19/22 A kérdező kommentje:
En fokent erosodni akarok a kinezet masolagos pocok nem is tudja mirol beszel...
2013. aug. 31. 22:41
20/22 anonim válasza:
Szerintem te összekeversz valakivel, és a helyzetet sem látod át. Az, hogy priviben szidod az anyámat, nem megoldás. Na, mindegy segítek picit. Azt írtam, hogy aki lepontozta azt, hogy nem másért kell sportolni, hanem magadért, az egy gyökér. Erre te írtál nekem egy privit, hogy az anyámat, mert te nem pontoztál le engem. Szó sem volt rólad egy percig sem, és még helyesen írni sem tudsz.
Szép életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!