Rosszat jelent, ha nem nézte végig a képeimet?
Most volt a 2. randink,és a beszélgetésünkből kiderült számomra,h nem nézte meg a képeimet facen. Illetve párat lájkolt,de a mappáimat nem nézegette. Ez így hülyén hangzik,de én mindig végignézem a kiszemeltem fotóit. És az övéit is végignéztem,pedig van neki egy csomó,nekem meg 2-3 kisebb mappányi képem van csak. Én naponta többször is nézegetem a fotóit... Ez azt jelenti,h annyira nem is érdeklem? Egyébként sokat van facen,szóval lenne alkalma megnézni,legalább egyszer...
18/L
Istenem -.- De kedves leszek, és normális választ adok: nem, ez semmit nem jelent, én nőként sem szoktam végignézegetni mások képeit.
Ha ráadásul nem egy-két képed van fent, hanem rengeteg, akkor pláne ne csodálkozz, nyilván élőben jobban érdekled. De tedd fel neki is ezt a kérdést...
jézus isten...
és ez a mérce egy 2. randin, hogy nem nézte meg a képeidet?
a fészbúkon?
Hogy a rohadás vinné el Mark Cukifiút amiért kitalálta ezt a szennyet, hogy nem tudtok tovább látni attól hogy a "csak két mappámat nem is nézte meg" és lájkolt vagy nem...
És majd csodálkozol, hogy ez lesz a kapcsolat sorsa:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!