Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rosszat jelent, ha nem nézte...

Rosszat jelent, ha nem nézte végig a képeimet?

Figyelt kérdés

Most volt a 2. randink,és a beszélgetésünkből kiderült számomra,h nem nézte meg a képeimet facen. Illetve párat lájkolt,de a mappáimat nem nézegette. Ez így hülyén hangzik,de én mindig végignézem a kiszemeltem fotóit. És az övéit is végignéztem,pedig van neki egy csomó,nekem meg 2-3 kisebb mappányi képem van csak. Én naponta többször is nézegetem a fotóit... Ez azt jelenti,h annyira nem is érdeklem? Egyébként sokat van facen,szóval lenne alkalma megnézni,legalább egyszer...

18/L

2013. aug. 31. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

De te nő vagy.

Nyugodj meg.

2013. aug. 31. 19:52
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja...mert minden a facebook körül forog. Elképesztő, hogy vannak ilyen emberek.
2013. aug. 31. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Armageddon!
2013. aug. 31. 19:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Istenem -.- De kedves leszek, és normális választ adok: nem, ez semmit nem jelent, én nőként sem szoktam végignézegetni mások képeit.

Ha ráadásul nem egy-két képed van fent, hanem rengeteg, akkor pláne ne csodálkozz, nyilván élőben jobban érdekled. De tedd fel neki is ezt a kérdést...

2013. aug. 31. 19:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

jézus isten...

és ez a mérce egy 2. randin, hogy nem nézte meg a képeidet?

a fészbúkon?

Hogy a rohadás vinné el Mark Cukifiút amiért kitalálta ezt a szennyet, hogy nem tudtok tovább látni attól hogy a "csak két mappámat nem is nézte meg" és lájkolt vagy nem...

2013. aug. 31. 19:54
 6/13 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Azért kíváncsi lennék, mit történne egyesekkel, ha egyik napról a másikra megszűnne a facebook...
2013. aug. 31. 19:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
KÉPes volt erre?
 8/13 anonim ***** válasza:

És majd csodálkozol, hogy ez lesz a kapcsolat sorsa:

[link]

9/13 anonim ***** válasza:
miért kell a fb-n élni az életet? már bocsi, de ebből hogyan szűrted le hogy bajt jelent? lehet Ő élőbe szeretne 'likolni' nem pedig a képernyőn :D
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, megint egy ember aki egy leendő kapcsolatát is azon a genyán mérlegeli -_-
2013. aug. 31. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!