Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, a direkt leszólítástól...

Lányok, a direkt leszólítástól nem rémültök meg? Adtok esélyt a fiúnak, ha így szólít meg titeket?

Figyelt kérdés

Érdekelnének a vélemények. És kort is írjatok, ha megkérhetlek titeket.

19F

2013. aug. 31. 19:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 31. 20:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Pont ezaz: hogy megrémülök :D

Ilyenkor, ha nem számítok rá, és valaki nem túl bunkón jön oda, zavarba jövök, és nem bírok megszólalni, úgyhogy inkább esélyt adok :)

Csak mert ha beszólnak, egyből bárkit el tudok küldeni egy szebb vidékre, azzal nálam nem lehet bevágódni...

2013. aug. 31. 20:10
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem bunkó módon, ez természetes :)
2013. aug. 31. 20:15
 14/20 anonim ***** válasza:
ez szerintem aranyos:D véleményem szerint nem kis bátorság is kell hozzá (ezért már jár a pirospont!:D), tehát mindenképp adnék egy esélyt:)
2013. aug. 31. 21:36
 15/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, 18L. lemaradt:)
2013. aug. 31. 21:39
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat :)
2013. aug. 31. 21:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Manapság már az is csoda ha oda mer jönni egy fiú, nem csak leseget meg vigyorog. Szóval igenis értékelem. Mondjuk úgy hozzám még sose jöttek oda, hogy egyből megmondja hogy tetszem neki és elmegyünk-e valahova vagy ilyesmi, de ha már annyit mond kedvesen hogy "szia, hogy vagy?" az is jó dolog és nem hiszem hogy ignorálnám a továbbiakban.
2013. szept. 2. 17:39
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. szept. 2. 18:05
 19/20 anonim válasza:

Ilyen még nem történt velem, de valószínűleg tökre ledöbbennék, és csak bámulnék rá, aztán továbbmennék.

De ha véletlenül normális választ tudnék kinyögni... Hát, nem tudom. Biztos velem van a baj, de nekem átfutna az agyamon, hogy csak szórakozik/fogadásból csinálja/csak röhögni akar rajtam. Ismerek pár ilyet. De ha rendesnek néz ki, és nem csúnya (tudom, előítélet, de akkor is) akkor adnék neki esélyt. (Valamint ha van rajta: fülbevaló, piercing, tetkó stb, akkor is a "huligán" kategóriába sorolnám, és minél előbb megszabadulnék tőle)

De tényleg kell hozzá bátorság, amit én is értékelnék :))

16/l

2013. szept. 2. 18:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Én nem tudom hova tenni az ilyen helyzeteket.
2013. szept. 18. 11:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!