Lányok, a direkt leszólítástól nem rémültök meg? Adtok esélyt a fiúnak, ha így szólít meg titeket?
Érdekelnének a vélemények. És kort is írjatok, ha megkérhetlek titeket.
19F
félnünk kéne? :D
szerintem ha nem bűnöző kinézetű, nem ijednék meg :D
19/l
Nem rémülök meg :D és ha szimpatikus akkor igen, adok.
20/L
Nekem (pasinak) ez az ismerkedési módszer a kedvencem, általában ezt alkalmazom.
És elég őszintének kell lenni, és akkor a viszonzás is ez.
Én csak jó tapasztalatokkal vagyok, senki nem küldött el melegebb éghajlatokra.
Ha valakinek nem jöttem be, azt is megmondta, de normálisan.
Sajna legtöbbször foglalt csajjal van dolgom, de az is jó, legalább beszélget az ember egy kicsit.
SZóval nyugodtan csináld, de csak intelligensen, jó humorral, megfelelő mennyiségű és minőségű témával érdemes nekivágni, na meg jó improvizációs készséggel.
Pontosan mit értesz ez alatt. Tisztában vagyok a direkt leszólítás fogalmával, de kíváncsi vagyok, hogy te pontosan milyen szövegre gondolsz. Bár mindenki más és más, ha magamra gondolok, akkor valószínűleg nem tetszene. Egy pali, akit sosem láttam, és csak úgy kezdjek róla romantikusan gondolkozni (nyilván azért jött mert tetszem, tehát ilyesmit vár)? Hisz nem is ismerem! (Ez járna a fejemben.) Engem inkább élből megriasztana és taszítana. 99%, hogy elküldeném egy nemleges válasszal. Először inkább valamilyen közös esemény, program kapcsán ismerkedjünk, pl. véletlenül egy színjátszó körbe járunk, ugyanott szoktunk enni...vagy valami hasonló. Eleinte még véletlenül se legyen egyértelmű jelzése. Vagyis kimutathatja a vonzalmát, de rögtön ne várjon még semmit, csak érje el, hogy én is kezdjek el epekedni. A magam részéről így működöm.
19/l
Én kimondottan azt szeretem, ha odajönnek hozzám, nem azt, ha rám írnak itt meg ott. :D
15/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!