Ti egyetem alatt mennyit buliztatok? És koliban, albiban vagy esetleg otthon laktatok?
Albérletben laktam,kezdetben 2 másik srác csoporttársammal. Az első szemeszteren 30 ból 0 kreditet sikerült teljesítenem, mert kb minden nap buliztunk vagy csak vedeltünk. Vizsgán már a kérdést sem tudtam értelmezni, annyira nem tanultam semmit. 2.3.4. évben egyre kevesebbet buliztam és többet tanultam. Végül 4 év alatt sikerült elvégeznem a 3 éves sulit. Végig albiban laktam, volt hogy csak srácokkal vagy csak lányokkal, de olyan is, hogy vegyesen. Életem egyik legszebb 4 éve volt, de azóta már felnőttem és 2-3 hetente bulizok csak :)
24/F
köszi a sok választ :D
igazából csak azért kérdezem, mert albis leszek, és félek, hogy sokmindenből ki fogok maradni
haverom sok évig azt magyarázta nekem, hogy mennyek koliba, mert csomó mindenből kimaradok stb stb
utána 2-3évvel később albiba költözött és azt hangoztatta mindenkinek, hogy kerüljétek a koleszt, ha csak tehetitek, mert kb 5x nehezebb elvégezni a sulit.
tanulság: ha tanulni mész, és diplomát akarsz, akkor ha teheted albi :)
koleszokba így is be tudsz járni, ha valami buli van, nem fogsz lemaradni semmiről ;)
köszönöm a bíztatást :D
hát nyilván tanulni megyek oda, meg nem is a legkönnyebb szak, meg ahogy felnőttem, nekem nagyon jó lesz a külön szoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!