Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak ezen az oldalon éretteb...

Vannak ezen az oldalon érettebb gondolkodású lányok? Akik megvannak állandó bulik és szórakozás nélkül is?

Figyelt kérdés
Vagyis szeretnek szórakozni de inkább szólidabb közeget szeretik pl egy szűk baráti csoportal sátorozni vagy otthon főzni valamit vagy elmenni moziba vagy sportolni valamit...szóval ilyesmik.
2013. aug. 31. 10:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én mondjuk jobban szeretek otthon ülni egy könyvvel a kezemben vagy a barátaimmal beszélgetni meg szórakozni bár kicsit komolytalan vagyok de ha ez még belefér az érett gondolkodásba akkor igen vannak.
2013. aug. 31. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
soha nem voltam szórakozóhelyen, nyáron kb. 2x ha van valami rendezvény (pl. városnap) akkor elmegyek és annyi. mindezt egy korty alkohol nélkül :)
2013. aug. 31. 15:11
 13/14 anonim ***** válasza:

17 L lemaradt.

(12-es vagyok)

2013. aug. 31. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Az "érettebb" gondolkozású lányokkal meg az a baj, hogy nem pasit keresnek, hanem apát meg férjet. Szóval ne gondold, hogy velük jobban jársz...
2013. aug. 31. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!